снимка: sxc.hu 

Казват, че ключът към щастливата връзка е пълната откровеност. Ние обаче ти предлагаме няколко теми, за които по-добре да не разказваш на половинката си ако искаш нещата между вас да вървят.

С колко мъже си била преди него

Без значение дали се притесняваш, че са много или малко, или може би си мислиш, че са перфектния брой, това винаги е грешка. Ако са твърде много, той може да се комплексира или да те помисли за лесна, ако са прекалено малко, ще се притеснява. Затова нека тази информация си остане само за теб.

Мнението ти за бившата му

Първо защото най-вероятно я мразиш, дори и да е най-прекрасната жена (след теб, разбира се) и второ, защото той не иска да го чува. Каквото и да кажеш за нея, ще звучи странно, лицемерно, неловко и не на място. Ти как би се почувствала ако той започне да коментира бившия ти.

Тоалетните ти истории

Много е важно да не му споделяш колко често посещаваш тоалетната на ден и по каква нужда, дали имаш здрав стомах или най-малкото нещо те праща в тоалетната, какви точно са менструалните ти проблеми и колко пъти на ден си в тоалетната когато си в цикъл...не. Тази информация е излишна дори за приятелките ти, камо ли за него.

Разкрасителните истории

Той знае, че най-вероятно прическата ти не се е направила сама, нямаш перманентен грим и не си естествено епилирана по рождение, но не е нужо да му го напомняш. Не му разказвай историите с новия си епилатор, нито как точно предпочиташ да премахваш мъха над устната си, как си стискаш пъпките, как поддържаш тена си и така нататък. Нека те възприема за колкото се може по-естествена, така ще те харесва повече :)

Коментирай >