Нещата, които той не трябва да разбира за теб

Ето няколко тайни, които може би трябва да пазиш за добро ;)

Нещата, които той не трябва да разбира за теб

снимка: sxc.hu 

Казват, че ключът към щастливата връзка е пълната откровеност. Ние обаче ти предлагаме няколко теми, за които по-добре да не разказваш на половинката си ако искаш нещата между вас да вървят.

С колко мъже си била преди него

Без значение дали се притесняваш, че са много или малко, или може би си мислиш, че са перфектния брой, това винаги е грешка. Ако са твърде много, той може да се комплексира или да те помисли за лесна, ако са прекалено малко, ще се притеснява. Затова нека тази информация си остане само за теб.

Мнението ти за бившата му

Първо защото най-вероятно я мразиш, дори и да е най-прекрасната жена (след теб, разбира се) и второ, защото той не иска да го чува. Каквото и да кажеш за нея, ще звучи странно, лицемерно, неловко и не на място. Ти как би се почувствала ако той започне да коментира бившия ти.

Тоалетните ти истории

Много е важно да не му споделяш колко често посещаваш тоалетната на ден и по каква нужда, дали имаш здрав стомах или най-малкото нещо те праща в тоалетната, какви точно са менструалните ти проблеми и колко пъти на ден си в тоалетната когато си в цикъл...не. Тази информация е излишна дори за приятелките ти, камо ли за него.

Разкрасителните истории

Той знае, че най-вероятно прическата ти не се е направила сама, нямаш перманентен грим и не си естествено епилирана по рождение, но не е нужо да му го напомняш. Не му разказвай историите с новия си епилатор, нито как точно предпочиташ да премахваш мъха над устната си, как си стискаш пъпките, как поддържаш тена си и така нататък. Нека те възприема за колкото се може по-естествена, така ще те харесва повече :)

Коментирай »
Още по темата
Три филмови клишета, които заблуждават мъжете Три филмови клишета, които заблуждават мъжете
Жената, на която той не може да устои Жената, на която той не може да устои
14 неща, които трябва да направиш, преди да станеш на 35 14 неща, които трябва да направиш, преди да станеш на 35
Той никога не трябва да те вижда така Той никога не трябва да те вижда така
Защо мъжете харесват лошите момичета Защо мъжете харесват лошите момичета
Какво първо гледат мъжете Какво първо гледат мъжете
Препоръчваме още
Как да разбера дали той е „на моята вълна”? Как да разбера дали той е „на моята вълна”?
„Дръж се здраво“ от Харлан Коубън се прицелва право в кошмара на всеки родител (предложение за четене) „Дръж се здраво“ от Харлан Коубън се прицелва право в кошмара на всеки родител (предложение за четене)
13 вдъхновяващи цитата, които ще променят света ти 13 вдъхновяващи цитата, които ще променят света ти
Дъглас Бойд повдига завесата към „Конспирацията „Кремъл“ (предложение за четене) Дъглас Бойд повдига завесата към „Конспирацията „Кремъл“ (предложение за четене)
Удивителна снимка на "Джеймс Уеб": Виж сливането на две галактики Удивителна снимка на "Джеймс Уеб": Виж сливането на две галактики
Дори да сте генетично предразположени: Упражненията всеки ден намаляват риска от развитие на диабет тип 2 Дори да сте генетично предразположени: Упражненията всеки ден намаляват риска от развитие на диабет тип 2
Японска пенсионерка подари жирафи на местен зоопарк Японска пенсионерка подари жирафи на местен зоопарк
ТЕСТ: Каква приятелка си? ТЕСТ: Каква приятелка си?
ТЕСТ: Отговори на един въпрос и ще ти дам песен, която да слушаш ТЕСТ: Отговори на един въпрос и ще ти дам песен, която да слушаш
Най-скъпите десерти в света Най-скъпите десерти в света
Менструалният цикъл накратко: 11 неща, които всяко момиче трябва да знае Менструалният цикъл накратко: 11 неща, които всяко момиче трябва да знае
Вечната детска класика „Питър Пан“ (предложение за четене) Вечната детска класика „Питър Пан“ (предложение за четене)
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби