снимка: sxc.hu

Знаеш какво казват - никога нямаш втори шанс да направиш първо впечатление. Затова не е лошо да знаеш кои са първите неща, на които той ще обърне внимание когато те види, заговори или дори покани на среща. А ето и някои от тях:

излъчването

Първото нещо, което той ще забележи у теб е излъчването ти, както всеки човек всъщност. Ако си имала лош ден, ще забележи, че си изнервена, ако е обратното, ще забележи, че си щастливи, ако си уморена, също ще си проличи. Затова когато трябва да направиш първо впечатление, се опитай да забравиш за всички неприятности и да се отдадеш на момента.

външния ти вид

Мъжете не разбират от перфектен маникюр, подходяща прическа, добър грим или хубави дрехи, но всичко това взето заедно го виждат. Ако се поддържаш и изглеждаш перфектно, той ще го види. Точно както ще види ако си рошава, мърлява, потна и развлечена. Няма да разбере какво точно те прави красива или недотам, но ще забележи разликата. 

усмивката

Оказва се, че това играе огромна роля в първото впечатление. Ако искаш вярвай, но миналата седмица чух мъж да коментира перфектната мацка, която чакаше на светофара (дълги крака, безупречен грим, перфектен бюст, красиво лице и ...намусена физиономия) и коментарът му беше. "Ейййй, скивай брат, колко е яка тая - ама много намръщена бе, много намръщена...не става". Изводът оставям на теб :)

дрехите

Шок, но мъжете забелязват дрехите ни. Но те ги забелязват по различен начин от нас. Няма да чуеш мъж да коментира как роклята ти е от пазара или как тениската, която носиш е любимата му луксозна марка. Ще го чуеш да коментира обаче колко си облечена. През лятото се изкушаваме да носим по-малко дрехи. Мъжете го забелязват и харесват, но автоматично решават, че си лесна. Затова се опитай дрехите ти да подсказват твоите прелести, а не да ги...показват ;)

походката

Мъжете не разбират от походка, но ако те видят да се отдалечаваш прегърбена и заваляйки стъпка, ще са в пъти по-малко привлечени отколкото ако си тръгнеш фръцкайки дупе и вървейки с вдигнат поглед. Внимавай само да не прекалиш, защото и преиграването не остава незабелязано ;)

Коментирай >