Какво първо гледат мъжете

Как да го впечатлиш от пръв поглед

Какво първо гледат мъжете

снимка: sxc.hu

Знаеш какво казват - никога нямаш втори шанс да направиш първо впечатление. Затова не е лошо да знаеш кои са първите неща, на които той ще обърне внимание когато те види, заговори или дори покани на среща. А ето и някои от тях:

излъчването

Първото нещо, което той ще забележи у теб е излъчването ти, както всеки човек всъщност. Ако си имала лош ден, ще забележи, че си изнервена, ако е обратното, ще забележи, че си щастливи, ако си уморена, също ще си проличи. Затова когато трябва да направиш първо впечатление, се опитай да забравиш за всички неприятности и да се отдадеш на момента.

външния ти вид

Мъжете не разбират от перфектен маникюр, подходяща прическа, добър грим или хубави дрехи, но всичко това взето заедно го виждат. Ако се поддържаш и изглеждаш перфектно, той ще го види. Точно както ще види ако си рошава, мърлява, потна и развлечена. Няма да разбере какво точно те прави красива или недотам, но ще забележи разликата. 

усмивката

Оказва се, че това играе огромна роля в първото впечатление. Ако искаш вярвай, но миналата седмица чух мъж да коментира перфектната мацка, която чакаше на светофара (дълги крака, безупречен грим, перфектен бюст, красиво лице и ...намусена физиономия) и коментарът му беше. "Ейййй, скивай брат, колко е яка тая - ама много намръщена бе, много намръщена...не става". Изводът оставям на теб :)

дрехите

Шок, но мъжете забелязват дрехите ни. Но те ги забелязват по различен начин от нас. Няма да чуеш мъж да коментира как роклята ти е от пазара или как тениската, която носиш е любимата му луксозна марка. Ще го чуеш да коментира обаче колко си облечена. През лятото се изкушаваме да носим по-малко дрехи. Мъжете го забелязват и харесват, но автоматично решават, че си лесна. Затова се опитай дрехите ти да подсказват твоите прелести, а не да ги...показват ;)

походката

Мъжете не разбират от походка, но ако те видят да се отдалечаваш прегърбена и заваляйки стъпка, ще са в пъти по-малко привлечени отколкото ако си тръгнеш фръцкайки дупе и вървейки с вдигнат поглед. Внимавай само да не прекалиш, защото и преиграването не остава незабелязано ;)

Коментирай »
Още по темата
Най-омразните за мъжете женски прически Най-омразните за мъжете женски прически
Пет неща, които мъжете не харесват във външния вид на жените Пет неща, които мъжете не харесват във външния вид на жените
Какво си мислят мъжете за външния ни вид: Гримът - оръжие или препъни камък? Какво си мислят мъжете за външния ни вид: Гримът - оръжие или препъни камък?
Мъжете най-много се възбуждали... от очите Мъжете най-много се възбуждали... от очите
Петте типа жени, които отблъскват мъжете Петте типа жени, които отблъскват мъжете
За какво си говорят мъжете За какво си говорят мъжете
Нещата, които той не трябва да разбира за теб Нещата, които той не трябва да разбира за теб
Мъжете харесват жени с дълги кестеняви коси Мъжете харесват жени с дълги кестеняви коси
Пърси отговаря за първото впечатление Пърси отговаря за първото впечатление
Препоръчваме още
Как да носим тесни панталони - пет стилни комбинации Как да носим тесни панталони - пет стилни комбинации
Предложение за четене: „Но и аз“ от авторката на „Силна е нощта“ Делфин дьо Виган Предложение за четене: „Но и аз“ от авторката на „Силна е нощта“ Делфин дьо Виган
Потвърдено: Викингите са били в Америка 500 години преди Христофор Колумб Потвърдено: Викингите са били в Америка 500 години преди Христофор Колумб
Среща с непознат: Ето кое е перфектното място и защо Среща с непознат: Ето кое е перфектното място и защо
Турската ривиера: Пленителни природни гледки и кулинарни изкушения за велосипедистите Турската ривиера: Пленителни природни гледки и кулинарни изкушения за велосипедистите
Пет храни, които понижават кръвната захар Пет храни, които понижават кръвната захар
ТЕСТ: Какво е твоето любовно заклинание? 💖 ТЕСТ: Какво е твоето любовно заклинание? 💖
8 признака, че все още не сме открили себе си (и как да поправим това) 8 признака, че все още не сме открили себе си (и как да поправим това)
„Закони за всеки ден“ – 366 урока от световноизвестния писател Робърт Грийн „Закони за всеки ден“ – 366 урока от световноизвестния писател Робърт Грийн
Винаги единият обича повече: шест знака, че си ти Винаги единият обича повече: шест знака, че си ти
Първи опит за баница (с готови кори): неочаквано вкусно Първи опит за баница (с готови кори): неочаквано вкусно
ТЕСТ: Как би управлявала кралство? ТЕСТ: Как би управлявала кралство?
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби