снимка: pixabay.com

Все си мислим, че мъжете не са никак наблюдателни и това понякога е вярно (нали не очакваш да забелязва всеки път, когато промениш маникюра си от розов на пепел от рози?), но що се отнася до женската коса, това е нещо, на което всеки мъж обръща внимание.

Едва ли има представител на силния пол, който не харесва дългата, лъскава и ЕСТЕСТВЕНА коса.

Чудиш се защо подчертаваме естествена? Ами това се оказа най-важното нещо за господата, когато ги попитахме кои са най-омразните им женски прически. А ето и кои са те – най-недолюбваните от мъжете начини една жена да направи косата си:

Къса коса

Да, Хали Бери изглежда убийствено секси с късата си прическа, но нека си признаем – повечето от нас не са Хали Бери и е малко вероятно това да ни отива. Подстриганата късо коса е номер 1 в мъжкия списък на най-омразните женски прически.

Твърде много лак, пяна или подобен продукт за коса

С тях прическата ти изглежда перфектно, да не говорим, че почти никакъв дъжд, сняг, вятър или мъгла могат да попречат на нейната безупречност. Мъжете обаче признават, че им е изключително неприятно да прокарат пръсти през косата на своята възлюбена, а те да се окажат в капана на твърди кичури и лепкави продукти.

Стегнат кок или опашка

Прибраните в стегнат кок или опашка коси също попадат в списъка на страстоубийците. Повечето мъже намират кока за старомодна прическа, която кара жените да изглеждат по-възрастни. И смятат, че много стегнатата опашка придава на дамите студен, арогантен и дори „зъл“ вид.

6
коментара >