снимка: Форум Филм България

Нека не се лъжем - външният вид е първото нещо, което мъжете забелязват у нас (true story).

Също така е вярно обаче, че дойде ли време за сериозно обвързване, красотата не е най-важното нещо за тях.

Шест неочаквани неща, които са по-важни за него от красотата

Не, не казваме, че ТОЙ вече не забелязва женския чар, просто други неща започват да изпъкват на преден план...

И след като се начудихме на неочаквано важните неща за мъжете, като това жената до тях да е спонтанна или пък добър шофьор, сме изострили любопитството си за още значими за силните ни половинки качества. Сред тях са:

1. Естествена жена

Въпреки че наконтените, гримирани и тупирани момичета успяват да завъртят не малко глави и да си спечелят едно – две безплатни питиета, мъжете не могат да ги видят като нещо повече от забивка. (Не е ли забавно – и ние си мислим същото за така наречените „кифли“!) Момиче, което обича да се усмихва и не се притеснява от усмивката си, което знае как да се шегува и не изпада в истерия, когато и се разтече очната линия – истинско момиче – това търсят мъжете.

2. Жена, способна на компромиси

Мъжете се чувстват по–добре с жени, които са склонни да правят компромиси и да стигнат до решение на проблемите си, което удовлетворява всички заинтересовани.

3. Любвеобилна жена

Той има нужда да знае какво изпитвате към него. Но внимавайте, не повтаряйте „Обичам те“ постоянно, само за да го накарате да се чувства добре, защото няма да подейства. Статистически погледнато, един мъж ще каже думите веднъж и ще ги докаже пет пъти. Опитайте се и вие да подходите така. По този начин ще преведете, образно казано, любовта си на неговия език.

4. Забавна жена

Мъжете харесват жени с чувство за хумор и търсят такива, когато искат да се обвържат с някого. Дали е защото възнамеряват да правят много шеги в бъдеще или защото искат някой с позитивен начин на мислене, не знам, но чувството за хумор е важно. Открийте комика в себе си, момичета!

5. Поддържана жена

Силната половинка често се отнася подигравателно към количеството кремове и козметични продукти, които притежаваме, и времето, което прекарваме пред огледалото, но истината е, че мъжете харесват поддържани жени. Обърнете внимание дами, не става въпрос за красота, а за грижа за външния вид. На мъжете им харесва, защото показва отношение към тях – в края сметка те са тези, които се радват на резултатите от кола маската и лицевите процедури при козметика.

6. Силна жена

И накрая, но не и на последно място, мъжете обичат силни жени. Позволявайте им да ви „спасяват“ от време на време като рицари в блестящи доспехи, но им покажете вътрешната си сила. Те искат да ви видят как се справяте с трудностите сами, защото имат нужда да знаят, че можете да застанете зад тях в трудни моменти.

Нещата, които мъжете харесват в нас, не са много по–различни от нещата, които ние харесваме в тях, нали?

Коментирай >