Гледате кориците на модните списания и се чудите как да заприличате на Миранда Кър или Джиджи Хадид (или поне на обработените им снимки)? Е, имаме новина за вас. Мъжете са съвсем нормални, несъвършени същества, които харесват несъвършени жени. И дори се влюбват, живеят и женят за тях!

Няма жени с 0% телесни мазнини, а дори и да имаше силната половина на планетата по-скоро би се притеснявала от подобни “идеални” създания.

И противно на всички теории за “симетрия” и “хармония” никой мъж не търси това (и дори не разбира какво се крие зад определенията и защо така отчаяно се стремим да ги постигнем).

Пет женски недостатъка, които мъжете обожават

Има обаче поне дузина физически несъвършенства у жените, които буквално подлудяват мъжете. Тук ще ви представим петте най-често срещани:

1. Дупка между зъбите

Дори и не си помисляйте да слагате шини или да плащате космически суми на зъболекар, който да се справи с дупката между зъбите ви. Мъжете смятат, че малко усмивки на този свят са по-секси от усмивката на жена с леко раздалечени предни зъби.

А вие на какво си мислехте, че се дължи успехът на Ванеса Паради?

2. Малки гърди

Да, правилно ни разбрахте. Малките и стегнати гърди са предпочитани от повечето мъже, дори и част от тях шумно да се възхищават на Памела Андерсън (просто са длъжни да го правят в компанията на други мъже или пък, за да ви подразнят и да видят как ще реагирате).

Малките гърди печелят и с това, че не се нуждаят задължително от сутиен. А няма нищо по-подлудяващо силните ни половинки от дискретно очертаващ се бюст под фланелката. Направете си експеримент и жънете плодовете на успеха си!

3. Пухкаво коремче

Мъжете не очакват да имате плочки на корема и дори биха се отвратили от тях, ако все пак с хиляди усилия сте се сдобили с такива. Колкото и да не ви се вярва, те наистина се възхищават на меките женствени извивки и предпочитат да имате такива, вместо да се перчите с тяло без грам мазнини.

Пухкавото коремче, което да погалят в разгара на любовите ласки е сред любимите им “несъвършенства”.

4. Крив нос

Това дори не е несъвършенство, според мъжете. Леко кривият нос ги привлича неудържимо и създава усещането за царствен и много женствен профил.

А вие какъв си мислите, че е бил носът на Клеопатра?

5. Небрежен вид

Да, има мъже, които оценяват часовете прекарани при фризьора и маникюристката, но те не са много. Повечето Аполони, които искаме да впечатлим, всъщност са луди по жени, изглеждащи небрежни към вида си.

Леко разбъркана коса, едва забележим грим, свободно падащи дрехи… И той е в краката ви!

Коментирай >