снимка: pixabay.com 

Зад всяка жена има поне по един влюбен мъж. Има няколко типа жени обаче зад които съвсем не стои само по един влюбен мъж.

Те притежават мощна сила, с която привличат всеки мъж, с когото се запознаят. Как го правят не знаем, но на тях никога не им е скучно. Ето кои са тези типове жени ;)

Деликатната жена

Тя е нежна, крехка, красива и фина. Държи се като деликатно цвете, винаги възпитана, усмихната и обрана в поведението си. Мъжете обожават жени, за които трябва да се грижат, които ги карат да се чувстват като по-силния пол ;)

via GIPHY

Фаталната жена

Тя е секси, уверена, привлекателна, има собствен стил и никакви задръжки. Кой мъж не би се влюбил в нея. Тя е различна от повечето жени и в същото време е рядка порода. Ето защо тази жена винаги е заобиколена от влюбени мъже ;)

Лолита

Тя е класиката в жанра, на подсъзнателно ниво повечето мъже си мечтаят именно за нея. Тя е по-млада, забранена, но много сексуална. Лолита е изкушението, на което почти никой не може да устои.

via GIPHY

Лошото момиче

Друга като нея няма, тя е уникална, недостъпна, прави каквото си поиска и в същото време е неустоима за мъжете. Всеки може да има добро момиче, но за да привлечеш лошото ще трябват усилия, нали ;)

Спортното гадже

Още един тип жени, които привличат всякакви мъже. Тя тренира и това ѝ личи, в безупречна форма е, в същото време стилът ѝ е спортен, различен и дори бунтарски. Мъжете рядко могат да устоят на спортното гадже ;)

via GIPHY

И още за силата на привличането:

Най-добрите женски похвати за съблазняване

Защо обвързаните жени са по-привлекателни?

ТЕСТ: Какъв тип жена си?

Коментирай >