снимка: pexels.com 

Всички сме добре запознати с един от най-разпространените закони на каръка. Лошото не идва само, филията пада с маслото надолу, а мъжете винаги идват накуп.

Когато няма, няма, а когато има – не можем да се отървем от внимание. Често оставаме сами твърде дълго, а когато се обвържем, сякаш всички мъже започват да ни харесват и да ни намират за невероятно привлекателни. Може би си има обяснение и за този парадокс:

По-естествени сме когато сме обвързани 

Докато сме сами във всеки мъж виждаме потенциално гадже, затова се държим странно, следваме различни правила и слагаме маски, с които да ги впечатлим. Когато най-накрая сме с някого, забравяме за играта и се държим като себе си. Точно това привлича мъжете ;)

Мъжете обичат да се редят на опашка 

Харесва им да се състезават за сърцето на жената, а когато е обвързана, състезанието е още по-напечено. Ето защо заетата жена винаги е по-интересна.

via GIPHY

Не сме отчаяни

Точно когато сме с някой нов, спираме да изглеждаме отчаяни и да се държим така, сякаш всяка свалка е на живот и смърт. Докато сме необвързани, дори флиртът изглежда по-сериозен, намеренията ни понякога плашат мъжете. Когато сме безгрижни и спокойни, сме по-секси :)

Забраненото е секси

Всеки е привлечен от забранения плод, търси невъзможното и предизвикателното. Още една причина мъжете да харесват заетите жени. Понякога и жените попадаме в същия капан, нали? :)

via GIPHY

Мъжете винаги искат невъзможното

За мъжете най-безинтересните жени са достъпните, когато се окажем заети, ставаме невъзможни, съответно и интересни.

Сексуално удовлетворени сме 

Освен това си щастлива и уверена в себе си. Няма нищо по-привлекателно от щастливата и усмихната жена. Когато сме доволни от живота си сме като магнит за мъжете :)

via GIPHY

И още за мъжете и парадоксите:

Защо мъжете и жените обичат различно?

Не ти върви в любовта? Ето как да предизвикаш късмета си

Женското поведение, което отблъсква мъжете

Две неочаквани неща, които ни правят адски секси за мъжете

Коментирай >