снимка: Нова ТВ 

Често си мислим, че знаем какво харесват мъжете и правим какво ли не, за да ги впечатлим. Перфектен грим, караме го да ревнува, съревноваваме се с другите жени, играем игри...

А понякога просто трябва да спрем да правим някои неща и ще бъдем още по-харесвани. Ето кое женско поведение отблъсква мъжете ;)

Твърде шумната жена не е особено привлекателна. Мъжете споделят, че предпочитат по-тихите момичета, които не държат да са център на внимание с цената на всичко. Най-отблъскващо за тях е викането и твърде шумният смях.

via GIPHY

Ограничената жена, която няма интереси не представлява интерес. Мъжете гледат първо външния вид, няма спор. Но когато заговорят жената, те искат да имат какво да си кажат с нея. Искат тя да е умна, забавна и с мнение.

Песимистичната, вечно намусена и тъжна жена е всичко друго, но не и привлекателна. Меланхолията отблъсква околните, така че опитай да гледаш по-ведро на живота ;)

via GIPHY

Кралицата на драмата е еднакво отблъскваща за мъжете и за жените. Никой не иска до себе си жена или дори приятелка, която постоянно се чуди за какво да се разсърди, вдига скандали, цупи се и под дърво и камък търси драма.

Фалшивото поведение е разпознаваемо вече и за мъжете, не само за другите жени. Освен, че той ще забележи ако не си естествена, няма и да те хареса такава. Много жени си мислят, че ако подражават на даден тип момичета, ще спечелят всички мъже. Истината е, че симпатия се печели само с неподправено и истинско държание ;)

via GIPHY

Ето какво още не харесват мъжете: 

Мъжете не искали да сме съвършени

Мъжете мразят такива жени

Какво подлудява мъжете

Коментирай >