снимка: pexels.com 

Всички често чуваме какви са жените. По-лошото е, че обобщенията редовно идват от мъжете.

Не е нужно да си феминист, за да развенчаеш някои от най-преекспонираните и абсолютно неверни митове. Ето ги и тях ;)

1. Само жените клюкарстват. Истина е, че повечето жени обичат клюките. Но нека бъдем откровени. Мъжете не остават по-назад. Все по-често се срещат и мъже-клюкари, те обсъждат не по-малко околните, но за разлика от нас, рядко си го признават.

2. Ако жената е в лошо настроение, значи е в цикъл. А може би просто си я ядосал и на това се дължи лошото ѝ настроение. Не е ли възможно? ;)  

3. Жените имат по-малко нужда от секс от мъжете. Това, че не получават ерекция по няколко пъти на ден, не означава, че на жените не им се прави секс.

4. Жените изневеряват по-малко от мъжете. Няма такава статистика, зависи от човека, принципите му и обстоятелствата.

5. За жените изневярата означава повече, отколкото за мъжете – отново няма такава статистика, зависи от човека. Да, жените са по-емоционални, но това съвсем не означава, че влагат емоциите си в изневярата.

6. Мястото на жените е в кухнята...и в спалнята, и в офиса, и в киното, и в хола и където се сетите ;)

7. Мисията на жената е да ражда деца. Отново зависи от жената. Има жени, които наистина смятат детето за своя мисия, а други предпочитат да оставят творчество, стих, архитектурна постройка, научно откритие или просто хора, които са се чувствали обичани :)

8. Жените имат проблем с ориентацията. Някои жени наистина имат, точно както и някои мъже.

9. Жените не са издържливи. Истината е, че жените издържат на болка много повече от мъжете. При това без дори да се оплачат.  

10. Жените обичат да пазаруват – за едни пазаруването е истинско удоволствие, почивка и дори развлечение. Други обаче мразят пазаруването повече от всичко. Точно както и мъжете, нали ;)

11. Само грозните и неуверени жени се гримират. Има жени, които обичат грима и други, които не са фенове. Има жени, които се гримират, за да са по-уверени в себе си, други – защото това ги успокоява, трети – имат талант и го ползват ;)

12. Жените са лоши шофьори. Статистиката показва, че големите катастрофи, с жертви и пострадали по-често са дело на мъжете. Жените са по-внимателни, понякога мудни или разсеяни, но не избиват комплексите си на пътя ;)

И още женски истории:

Защо мъжете и жените обичат различно?

За мъжете, жените, секса и парите или кой трябва да плати сметката

10 хитри трика, които всяка жена трябва да знае (ВИДЕО)

Коментирай >