снимка: sxc.hu

Знаеш какво казват - мъжът е ловец по природа, обича да преследва плячката си, а когато най-накрая успее да я докопа, вече не му е интересна...

Призоваваме те да си замислиш дали и ти самата не отговаряш на това описание. Ето ти един пример:

Той е страшно секси, всички го харесват, толкова е сладък, че само докато го гледаш качваш килограми. Когато те заговори краката ти се подкосяват, а като ти се усмихне, се чувстваш влюбена. Не може да се отрече, че флиртува с теб. Хващала си го да флиртува и с други жени, но си сигурна, че това е еднократно действие, по погрешка.

От друга страна, имаш онова скромно момче, което е твърде мило с теб и със сигурност те харесва. Само че е толкова зле, че дори не може да го покаже като хората. Наистина ли си мисли, че ще те впечатли като лайква всичко, което правиш във Фейсбук??? И какво като те черпи кафе всеки път като те види и се смее на всяка глупост, която кажеш, и никога не си го виждала да флиртува с друга...сигурно е гей. Или просто е адски смотан.

Кого ще избереш? Ама честно?

снимка: morguefile.com

Е, след като си направила своя избор вече знаеш дали и ти си ловец. Дали и ти би предпочела да се редиш на опашка, редом с хиляди съпернички за неговото сърце или те впечатлява този, за когото ти си единствена. Като че ли се оказва, че и за нас жените по-интересни са тези мъже, които все ни се изплъзват и не можем да имаме. Онези, които са кърпа вързани винаги могат да стоят някъде там за резерва. 

Коментирай >