снимки: pexels.com

Перфектната половинка е най-относителното понятие на света. За един мъж ти може да си много далеч от съвършенството, а за друг - да си перфектната жена, която не би изоставил никога. Точно затова идеалната жена не съществува. Има обаче няколко качества, които всяка жена трябва да притежава. Така правилният мъж ще има шанс да я опознае и да види в нея самото съвършенство. Ето ги и тях:

Привлекателна

Това съвсем не означава безкрайно дълги крака, много големи гърди, прическа като от реклама на шампоан и безупречна кожа. Всяка жена може да бъде привлекателна, стига да има красива усмивка, изправена стойка, чар и самочувствие.

Как изглежда перфектният красавец под и над 30 години

Уверена

Няма мъж, който да забележи жена, която сама не се харесва. Постарай се да обичаш себе си, да знаеш какво искаш и никога да не правиш компромиси със собственото си щастие. Така ще бъдеш интересна и за мъжете.

Женствена

Колкото и да е приятно да си говорите „по мъжки“, той няма да гледа на теб като на жена, докато не започнеш да се държиш като такава. Това означава да се затвориш в кухнята и да готвиш по цял ден. Но няма да навреди ако подчертаеш извивките си и се държиш като дама.

Недостъпна

Или по-скоро не твърде достъпна. Не казваме, че трябва да играеш безкрайни игри и по никакъв начин да показваш на мъжа, че го харесваш. Но недей да се обсебваш от любимия и да му показваш, че си в краката му още в самото начало.

5 признака, че си лесна

Истинска/ Различна

Да, тези две понятия вървят ръка за ръка. Перфектната жена е себе си, тя не имитира другите „по-харесвани“ жени, не се опитва да бъде различна, само, за да го впечатли. Бъди себе си и точно така ще бъдеш различна. Изкуственото се познава от далече.

Ето какво още мъжете споделят, че харесват в жените:

Смее се на шегите му

Малко по-млада е от него

Усмихната е

Харесвана е

Облича се в червено

И още за идеалната половинка: 

Открий господин „перфектен“

Жената, на която той не може да устои

Изглеждай перфектно всеки ден

Коментирай >