снимка: Alexandra Films 

Провери дали си силна жена или деликатна принцеса ;)

Гаджето ти къса с теб. Какво правиш?
Страдам известно време, гледам романтични филми и ям сладолед. Срещам се с приятелки, заедно преодоляваме раздялата, за да съм готова да продължа напред. Олеква ми. Готова съм за нови приключения.
Шефът ти прави забележка пред всички и то на висок тон. Как реагираш?
Аргументирано и хладнокръвно споделям своята гледна точка. Потискам се и си мълча до края на работния ден. Повишавам му тон и аз. Няма да позволя да се държи така с мен.
Как се държиш на първа среща?
Флиртувам умерено, за да задържа вниманието му. Съвсем неподправено е поведението ми. Не играя роли, ако ме харесва такава – супер. Оставям всяка инициатива в неговите ръце, защото се срамувам.
Спират те полицаи за проверка. Какво правиш?
Настоявам да се легитимират. Предавам документите, които са ми поискали. Притеснявам се ужасно и изпадам в паника.
На интервю за работа:
По-скоро си мълча, за да не кажа някоя глупост. Отговарям на въпросите, които ми задават, но не питам много. Поемам инициативата. Задавам въпроси и разказвам за себе си.
Избери си хоби:
Нещо вълнуващо, свързано с пътувания и приключения. Нещо полезно и здравословно – спорт, разходки в планината...Нещо тихо и успокояващо – четене на книги, плетене, писане...
На излизане от магазина разбираш, че са те излъгали с цената. Какво правиш?
Връщам се и им обръщам внимание, така че да не се повтаря. Нищо, не обичам да се конфронтирам. Другият път ще внимавам повече. Връщам се и викам управителя. Няма да позволя да им се размине.
Приятелка има нужда от помощ. Какво правиш?
Изслушвам я и давам съвет. Извеждам я навън, за да отвлека вниманието ѝ от проблема. Казвам ѝ, че може да разчита на мен и помагам с каквото мога.
 

5
коментара >