снимка: pexels.com

Най-често се карате за...
Караме се кой да плати сметката. Той винаги иска да почерпи, а аз не обичам всеки път да ми плащат сметката. Караме се от ревност. Той постоянно флиртува с други жени, даже пред мен. За да му отмъстя и аз флиртувам с мъже и така. В общи линии се караме за всичко. Имам чувството, че само като видя, че той ми звъни и откачам. Много ме дразни, а и той се заяжда постоянно.
Как прекарвате свободното си време?
Всеки се вижда с приятелите си. Понякога обединяваме компанните, но рядко. Трябва да уважаваме личния си живот. Винаги сме двамата. Гледаме филми, чистим, готвим, дори когато излизаме сме двамата. Неразделни сме. Рядко се виждаме в свободното време. По-добре ни е така. Само от време на време сме заедно и се изпокарваме, така че...
За какво си говорите?
Не си говорим. Само се караме. Добре че от време на време правим секс, че да знаем защо сме заедно. За всичко. За работата, за приятелите, за живота, за кино, за политика...Няма тема, която да не можем да обсъждаме. Имаме достатъчно общи теми. Рядко говорим за работа, защото е отегчаващо. В общи линии се забавляваме.
Как е сексът?
Идеален. Мисля, че никога не съм правила толкова добър секс. Пасваме си мнооого добре. Сексът е добре. Правим го два пъти седмично. Аз се старая той да остане удовлетворен, това е най-важното. Сексът е супер. Това е единственото време, в което той не ме дразни. Особено сексът за сдобряване е страхотен.
Обичаш ли го?
Мисля че да. Със сигурност съм влюбена, надявам се, че и той. Да, обожавам го и му го казвам всеки ден. Той е Мъжът за мен. Какво да му обичам? Да обичам как ме дразни, как ми досажда или може би да обичам факта, че е погрознял и надебелял ужасно много?
Виждаш ли се с него след 20 години?
Чак след 20? Не знам, не мисля. Със сигурност обаче засега се виждам с него. Добре ни е заедно, но 20 години са много време. Разбира се. Не само след 20, а и след повече. Ние сме си говориили как ще остареем заедно. Бихме били страхотни баба и дядо. Какви 20 години? Аз не ни виждам заедно след 20 дни. Абе защо просто не скъсам с него най-накрая?!

Коментирай >