снимка: Форум Филм България 

Нека тестът да покаже дали си мечтаната приятелка за мъжете или умееш да им съкращаваш живота ;)

Навън си с гаджето си, но той не спира да си пише с някого. Какво ще направиш (ама честно)?
Ще попитам директно с кого си пише и ще обясня, че не ми е приятно да си рови в телефона докато сме заедно. Ще си извадя и аз телефона и ще направя същото. Ще му се развикам и ще поискам да ми даде телефона си, за да видя с кого си пише. Ако ще си кръшкаме, поне да знам!
Гаджето ти има сериозен проблем и се нуждае от приятелската ти подкрепа. Точно в този момент обаче ти си имаш друга работа. Какво ще направиш?
Ще му обясня, че моментът не е удобен. Нямам време да се занимавам с проблемите му, имам си мои. Ще зарежа каквото правя и ще му помогна с каквото мога. Все пак сме и приятели, освен всичко. Ще му обърна внимание и след това ще си довъшва задачите. Сигурна съм, че и приятелите му ще помогнат.
Имате годишнина. Какво ще му подариш?
Нещо, което знам, че той отдавна иска. Обичам практичните подаръци. Не виждам причина аз да му подарявам нещо, но очаквам да получа изненада. Предпочитам да не си разменяме подаръци, все пак това не е рожден ден.
Колко често се карате?
Колкото е необходимо. Нищо не му премълчавам и не смятам, че трябва да го правя. Опитваме се да избягваме скандалите и да разговаряме цивилизовано, но не винаги се получава. Почти не се караме. Когато имам проблем с поведението му, просто се отдръпвам. Нямам намерение да го превъзпитавам.
За какво най-често се карате?
За принципни различия. Напоследък за всичко. Най-често за глупости, затова и бързо се сдобряваме – в момента, в който получа извинение.
Колко често правите секс?
Що за въпрос е това?! Всеки път, когато ни се прави секс. Достатъчно често. Зависи в какво настроение съм аз, мъжете винаги са в настроение за секс.
Говорили ли сте за задълбочаване на връзката ви?
Не. Не обичам да говоря за такива неща. Няма нужа да го говорим, връзката ни е достатъчно сериозна. Често му говоря, но той винаги отбягва темата.
Петък вечер е, а той решава да излезе да рита с момчетата. Какво правиш?
Излизам с момичетата. Не ми е приятно, но не казвам нищо. Вдигам запомнящ се скандал. Не е приятно да те пренебрегват в петък вечер.
Кой решава къде ще е общата ви почивка, къде ще излизате довечера, кой филм ще гледате и т.н.?
Естествено, че аз. Не виждам причина да взима той такива решения. Все ми е тая, предпочитам той да решава и да не ме занимава. Всички решения ги взимаме заедно двамата.
 

4
коментара >