снимка: pixabay.com 

Когато си достатъчно близък с някого искаш да му разкажеш всичко. Не винаги обаче е добра идея да споделяш всяко нещо с гаджето си.

Има няколко теми, които можем да разискваме само с приятелките си, но не и с човека, с когото спим. Ето ги и тях ;)

Бройката

Никога не е добра идея да споделяш с любимия си с колко мъже си била преди него. Или ще му се сторят твърде много или твърде малко, или ще започне да се сравнява с теб. Ето защо не е добра идея да го питаш за неговата бройка или да му разкриеш твоята ;)

via GIPHY

Бившите

Това е тема, която никога не води до нищо добро. Каквото и да кажеш за бившия си, той ще го приеме като база за сравнение. А това ще се отрази зле на връзката ви. Нека просто приемем, че всеки си има минало и няма нужда да го разисква с настоящата си любов :)

Интимни проблеми

Цикълът ти, интимни инфекции и каквото и да било друго, свързано с малката ти приятелка не е подходяща тема за гаджето ти. Той няма нужда да знае подробностите за нейната поддръжка.

via GIPHY

Пари

Финансовите въпроси не са подходяща тема, която да обсъждаш с когото и да било, камо ли с приятеля си. Освен ако не сте женени от години и сте на семеен бюджет. Не е необходимо той да знае колко пари печелиш, как ги харчиш или кога имаш финансови затруднения.

Клюки

Неслучайно клюките са женско занимание. Не е нужно да обсъждаш с гаджето си новата колежка или онази бивша приятелка, която напусна женската ви компания, или шефката на твоя приятелка, която обича да плете интриги. Клюките са за приятелките, не за любимия ;)

via GIPHY

И още за връзките:

Никога не му задавай тези въпроси

3 неща, които никога да не казваш на мъж – по съветите на мъж (ВИДЕО)

Какво казват мъжките sms-и

Коментирай >