снимка: morguefile.com

Всички сме си патили от женкари и повечето от нас имат горчив опит с такъв тип мъже. За тях е добре да се знае, че са особено подходящи за приключение за една нощ, но никога за сериозна връзка. Ето няколко признака, по които да разпознаеш женкаря.

Професионален сваляч

Основният признак на женкаря е, че той много добре знае как да те омае. Избягва клишетата в свалките, а вместо това си има свои стратегии, с които да те впечатли и да спечели интереса ти. Обикновено професионалните свалячи са обиграни в това, което правят и именно това свойство показва, че има необходимия опит...защото го прави често.

Избягва да планира

Женкарят никога не отговаря на въпроса „Какво ще правиш утре“. Обикновено си измисля нещо неопределено и относително или по-скоро лъже, че заминава за дълго. Този тип мъже не планират да се видите отново, затова и няма да го чуеш да те кани на концерт или вечеря другата седмица.

Потаен е

Женкарят никога не дава повече информация за себе си от необходимото. Той е обран и потаен. Били сте заедно, но ти не знаеш къде живее, с какво се занимава, кои са приятелите му, с кого живее, къде излиза, какво прави през свободното си време. Обикновено тази информация остава скрита, за да нямаш никакъв шанс да го откриеш.

Обещава да се обади, но не го прави

И това е сигурният момент, че си била с женкар. Той е искал да се позабавлява с теб, направил го е и няма никакво намерение да се занимава повече с теб. Тъй като е потаен, вероятно е направил така, че ти да нямаш номера му, за да не можеш да му звъниш и пишеш. Настъпи ли този момент, можеш да си сигурна, че си била с женкар. Честито и добре дошла в клуба ;)

 

Коментирай >