Мъжете очакват секс на трета среща, жените чакат до пета

Мъжете очакват да правят секс на третата среща, докато за жените това е по-вероятно да се случи чак след петото излизане

Мъжете очакват секс на трета среща, жените чакат до пета

снимка: sxc.hu

Мъжете очакват да правят секс на третата среща, докато за жените това е по-вероятно да се случи чак след петото излизане, показва ново проучване, според което мъжете очакват да си легнат с обекта на тяхното желание още на третата среща и са готови да пръснат повечко пари, за да "стимулиратромантиката.

Един от петима господа смята, че ще си легне с жената, ако е похарчил повечко пари за срещата им. Очакванията им невинаги се оказват напразни, тъй като седем процента от представителките на нежния пол признават, че се чувстват „задължени“ да преспят с мъж, който е бил твърде щедър на срещата им.

Подготовката за срещата

И дамите, и господата признават, че са готови да похарчат цели състояния за да се подготвят за срещата. Разходите най-често са за нова прическа, дрехи и бельо. Разбира се, мъжете са склонни да инвестират още повече пари, ако са сигурни, че вечерта ще завърши в спалнята.

Сметката

Господата е най-вероятно да платят сметката на първа среща, като след това двойките започват да си я делят. Само три процента от дамите плащат сметката на първа среща, при мъжете това са 69 процента. Повечето от жените обаче биха предпочели да си я поделят.

Какво отблъсква мъжете и жените

Има неща, които могат тотално да отблъснат жените, и те дори да не се замислят за секс. Това са мръсните чаршафи, неподдържани нокти, грозно бельо и непочистена спалня.

Мъжете пък губят сексуално желание от окосмяване над горната устна или краката, мръсни чаршафи или бельо, липса на парфюм и грозни обувки.

И двата пола пък са привлечени от приятни и уверени хора.

Коментирай »
Още по темата
Най-успешните мъжки свалки Най-успешните мъжки свалки
Какви са в секса блондинките, червенокосите и брюнетките? Какви са в секса блондинките, червенокосите и брюнетките?
Митовете за секса… от научна гледна точка Митовете за секса… от научна гледна точка
Как да разпознаеш женкаря Как да разпознаеш женкаря
За какво лъжат мъжете и жените на първа среща За какво лъжат мъжете и жените на първа среща
Садомазохистичният секс - полезен за здравето? Садомазохистичният секс - полезен за здравето?
Разпознай дали е верен по чертите на лицето му Разпознай дали е верен по чертите на лицето му
Препоръчваме още
Съветите на Изи: Как правилно да мием косата Съветите на Изи: Как правилно да мием косата
„Последната игра“ е смъртоносна в новия роман на Клеър Макинтош (предложение за четене) „Последната игра“ е смъртоносна в новия роман на Клеър Макинтош (предложение за четене)
Ноември - най-депресиращият месец от годината? Ноември - най-депресиращият месец от годината?
Кажи ми зодията си и ще ти разкрия кой е идеалният мъж за теб 💕 Кажи ми зодията си и ще ти разкрия кой е идеалният мъж за теб 💕
ТЕСТ: Умееш ли да флиртуваш? ТЕСТ: Умееш ли да флиртуваш?
7 съвета за отказване на цигарите 7 съвета за отказване на цигарите
Полезни или опасни? Как да приемаме витамините, за да не ни вредят Полезни или опасни? Как да приемаме витамините, за да не ни вредят
Сложна семейна драма от Джулия Каминито - „Водата на езерото никога не е сладка“ (предложение за четене) Сложна семейна драма от Джулия Каминито - „Водата на езерото никога не е сладка“ (предложение за четене)
Страхът от отхвърляне се познава по връзките: Как да преборим травмата и да бъдем щастливи Страхът от отхвърляне се познава по връзките: Как да преборим травмата и да бъдем щастливи
Предложение за четене: „Аз обичам самата любов“, избрана лирика от Елисавета Багряна Предложение за четене: „Аз обичам самата любов“, избрана лирика от Елисавета Багряна
Внимание, дами! Не вземайте болкоуспокояващи и противозачатъчни едновременно Внимание, дами! Не вземайте болкоуспокояващи и противозачатъчни едновременно
Теодора Димова събира свои текстове в „Молитва за Украйна“ (предложение за четене) Теодора Димова събира свои текстове в „Молитва за Украйна“ (предложение за четене)
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби