снимка: sxc.hu

Мъжете очакват да правят секс на третата среща, докато за жените това е по-вероятно да се случи чак след петото излизане, показва ново проучване, според което мъжете очакват да си легнат с обекта на тяхното желание още на третата среща и са готови да пръснат повечко пари, за да "стимулиратромантиката.

Един от петима господа смята, че ще си легне с жената, ако е похарчил повечко пари за срещата им. Очакванията им невинаги се оказват напразни, тъй като седем процента от представителките на нежния пол признават, че се чувстват „задължени“ да преспят с мъж, който е бил твърде щедър на срещата им.

Подготовката за срещата

И дамите, и господата признават, че са готови да похарчат цели състояния за да се подготвят за срещата. Разходите най-често са за нова прическа, дрехи и бельо. Разбира се, мъжете са склонни да инвестират още повече пари, ако са сигурни, че вечерта ще завърши в спалнята.

Сметката

Господата е най-вероятно да платят сметката на първа среща, като след това двойките започват да си я делят. Само три процента от дамите плащат сметката на първа среща, при мъжете това са 69 процента. Повечето от жените обаче биха предпочели да си я поделят.

Какво отблъсква мъжете и жените

Има неща, които могат тотално да отблъснат жените, и те дори да не се замислят за секс. Това са мръсните чаршафи, неподдържани нокти, грозно бельо и непочистена спалня.

Мъжете пък губят сексуално желание от окосмяване над горната устна или краката, мръсни чаршафи или бельо, липса на парфюм и грозни обувки.

И двата пола пък са привлечени от приятни и уверени хора.

Коментирай >