снимка: morguefile.com

На всяка от нас се е случвало да слуша един тон клишета, които излизат едно след другата от неговата уста, без никакъв шанс да чуем нещо оригинално - „Имаш прекрасни очи“, „Танцуваш страхотно“, „Познаваме ли се отнякъде“...или по-лошо – всичко това в комбинация. Има обаче не много мъже, които бягат от клишето и даже ползват някои много оригинални похвати. Ето някои от тях ;)

Красива си...и дотук с комплиментите към теб. Безспорно най-успешната мъжка свалка се състои не в това да ти каже, че си красива, а да те убеди, че е вярно. Има един страхотен похват, който много малко мъже владеят, но успеваемостта при него е 99,9 %. Представи си най-красивото момиче, което познаваш – тази, на която искрено завиждаш и знаеш, че никога няма да си като нея...тя е с безкрайно дълги крака, перфектен бюст, красива е, с дълга коса е и всички мъже я харесват. Сега си представи мъж, който ти каже, че не я харесва и не е негов тип. Дали няма да си му в кърпа вързана, пък макар и да знаеш, че те лъже ;)

Следващият добър мъжки похват в свалките е това да те накара да се чувстваш специална, но избягвайки клишетата. Идеята не е да ти каже, че си специална, а да направи така, че наистина да си го мислиш. А нека да си признаем – жените обожаваме да сме специално за някого. Даже не е много трудно, идеята е съвсем непринудено да изплъзне по нещо от сорта на: „Никога досега не съм се забавлявал така, толкова се смях, че ще се разплача“, „Мамка му, не знам как го правиш, но усетих пеперуди в стомаха“, „Какво не бих дал да има повече жени като теб“, „Ти си някакъв уникат, дето не може да е реално просто“... Гаранция ще си негова след няколко такива реплики.

Джентълменът – поредна изпитана тактика, която много лесно ни впечатлява. Все по-малко са кавалерите и когато някой мъж ти придърпа стола или ти отвори вратата, или ти направи път, или ти освободи място да седнеш...няма как да не останеш приятно изненадана. Галантните мъже определено умеят да ни впечатляват с малко. Разбира се, това съвсем не е достатъчно за постигане на перфектната свалка, но е добро начало... ;) 

Коментирай >