снимка: Форум Филм България 

Всички срещаме неподходящите хора. Понякога ни харесват мъже, към които не изпитваме нищо и не искаме да бъдем с тях. Така е устроен животът, твърде рядко се случва любовта да е взаимна.

Много е лесно да се отървеш от човек, на когото не държиш особено. Когато го уважаваш и цениш обаче е по-трудно. Ето как да го направиш безболезнено.

Дистанцирай се

Виждаш, че той е луд по теб, знаеш, че не е взаимно, но продължаваш да се виждаш с него. Недей, излизай с други хора, избягвай срещите си с него, за да го улесниш максимално. „Далече от очите, далече от сърцето“

via GIPHY

Не оставяй вратички

Всяка жена се ласкае когато някой се опитва да я впечатли. Имаме и вредния навик да не отказваме напълно на мъжете, просто така, за всеки случай ако искаме да си напомпаме самочувствието. Ако ти пука за този човек обаче забрави за егоизма ;)

Спри комуникацията

Не е нужно да му се разсърдиш и никога повече да не говориш с него, но ограничи контактите ви до минимум. Не му пускай сламки.

via GIPHY

Мини офлайн

...или поне за него, знаеш как да се скриеш от някого в социалните мрежи, не е нужно да те учим ;) Нека да не вижда постоянно какво правиш онлайн, за да може да насочи мислите си в друга посока.

Бонус съвет: Излъжи

Ако нищо от това не помогне и той упорито продължава да те сваля, не ти остава друго. Излъжи, че си влюбена в друг, за да е ясно, че отказът ти няма общо с него. Просто любовта ви не е взаимна.

И още за проблемите в любовта:

Трябва ли да се разделите?

Защо не си пада по теб...вече

Седем начина да се справиш с несподелената любов

Как се лекува любовна мъка

Коментирай >