снимка: sxc.hu

Прието е, че мъжете изневеряват по-често. Или поне беше така според статистиката. Напоследък обаче тя се измени и взе да показва, че дамите вече не оставаме по-назад в любовните авантюри и въпреки че уж сме много силни, непоколебими и морални бранителки на истинската любов, и нашият ангел май поотслабна.

И тъй като явно нашите любими представители на силния пол не могат да приемат, че и ние поглеждаме (и не само) встрани, част от тях решиха да потърсят обяснение на женската изневяра в глобален план. Така тези мъдри господа стигнали до извода, че има три основни причини дамите да кръшкаме. И така...

Номер 1

Искрата е изчезнала. Сексът с партньора вече е рутина, по задължение, а хубавите ни глави били пълни с фантазии как  с друг мъж любовните ласки ще са различни, горещи и ще бушува страст както никога досега. Явлението било често наблюдавано при дългосрочни връзки.

Номер 2

Сексът не просто е скучен, а откровено не струва, чрез изневярата жените изразявали недоволството си. Не че мъжете не правят същото...

Номер 3

Липса на зрялост. В този случай жените се хвърляли в обятията на друг мъже след голям конфликт или скандал, търсейки утеха и разбиране.

Ние, момичетата от venera.bg, не мислим, че изневярата е нещо чак толкова сложно, нито че мотивите на двата пола са чак толкова различни. И мъжете, и жените в общия случай изневеряват, защото нещо им липсва, не им достига, търсят нещо различно или пък алкохолът им дошъл в повече. Просто не сме чак толкова различни и сложно устроени. Но каквато и да е причината за изневярата, резултатът никога не е добър, някой винаги е наранен, понякога всички. Така че, момичета, бъдете умни, добри и силни бранителки на истинската любов... или поне се постарайте :)

Коментирай >