Защо изневеряват мъжете според Пърси

Дами, вече разсъждавахме за изневярата и отношението ни към нея. Какво мислят обаче мъжете за изневяра и защо я правят според Пърси?

11 декември 2012
Защо изневеряват мъжете според Пърси

снимка: sxc.hu

Питате ме защо мъжете изневеряваме. Ще ви кажа – вашите предположения не са съвсем грешни.
Дали изневеряваме защото „търсим чужди ласки“? Да, разбира се. Ние нямаме нищо против да сме харесвани, точно както и вие.
Дали искаме неангажиращо забавление? Искаме го! Определено е по-добре да знам, че мацката в леглото ми ще си тръгне на сутринта и няма да иска от мен да й предложа брак и няколко малки дечица.
Дали не влагаме емоции в изневярата? Да, не влагаме емоции в изневярата. Ние всъщност рядко влагаме емоции като цяло (или поне аз).

Да, пийнал съм си, видял съм, че тя ме заглежда, танцували сме заедно... и едното е довело до другото. Ние понякога поглеждаме встрани, но истината е, че дори когато го направим, за нас то не е изневяра.

Затова дами, запомнете едно – ако аз съм с теб, значи и искам да съм с теб, ако съм ти изневерил, значи съм имал нужда да бъда с друга жена и ако това не е за теб, значи няма смисъл да оставаме заедно...

И в крайна сметка, какво е изневярата? Мисълта за друга жена, поглед, целувка, секс? А истината е, че е изневяра, само ако те хванат.
 

Коментирай »
Още по темата
Защо изневеряваме Защо изневеряваме
Какво крият мъжете от нас... според Пърси Какво крият мъжете от нас... според Пърси
Разпознай дали е верен по чертите на лицето му Разпознай дали е верен по чертите на лицето му
Пърси не харесва такива жени Пърси не харесва такива жени
Пърси зад граница Пърси зад граница
Пърси за ревността Пърси за ревността
За мъжете и изневярата За мъжете и изневярата
Пърси отговаря за голямата любов Пърси отговаря за голямата любов
Препоръчваме още
Вкусно и полезно: Кисело зеле за здраво сърце Вкусно и полезно: Кисело зеле за здраво сърце
Четири храни срещу високо кръвно налягане Четири храни срещу високо кръвно налягане
Изтъкнатият историк Александър Стоянов проследява живота на „Наполеон“ (предложение за четене) Изтъкнатият историк Александър Стоянов проследява живота на „Наполеон“ (предложение за четене)
Създателят на "ChatGPT": Това, с което разполагаме сега, е нищо в сравнение с инструментите, които ще имаме след няколко години Създателят на "ChatGPT": Това, с което разполагаме сега, е нищо в сравнение с инструментите, които ще имаме след няколко години
Вкусни и здравословни: Картофено-магданозени кюфтенца с пармезанова коричка от Йоана Йокко Вкусни и здравословни: Картофено-магданозени кюфтенца с пармезанова коричка от Йоана Йокко
„Стария слон“ – трогателна история за приятелството и загубата на близък (предложение за четене) „Стария слон“ – трогателна история за приятелството и загубата на близък (предложение за четене)
Най-абсурдните бебешки суеверия Най-абсурдните бебешки суеверия
Съвети за успешно отслабване от Холивуд: Диетоложката на Фърги и Дениз Ричардс Съвети за успешно отслабване от Холивуд: Диетоложката на Фърги и Дениз Ричардс
Предложение за четене: „Действаме, играем, мислим” от проф. Бернар Окутюрие Предложение за четене: „Действаме, играем, мислим” от проф. Бернар Окутюрие
Как да разпознаеш истинския мъж  Как да разпознаеш истинския мъж 
Как да разбереш, че не е готов да се обвърже Как да разбереш, че не е готов да се обвърже
Най-стресиращото време от деня на жената Най-стресиращото време от деня на жената
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби