снимка: sxc.hu

Здравейте дами. Питате ме къде се загубих толкова време и защо ме няма...Какво да ви кажа - мъжете сме такива, непостоянни сме, свиквайте! Вие какво искате - да не мърдам никъде и да давам обяснение къде съм и защо ме няма ли? Колкото и да си мислите, че сте ни завързали, ние просто в някакъв момент се отегчаваме и си тръгваме. Затова ме нямаше толкова време.

Питате ме какво мъжете не искаме да се знае от жените. Започвам с това - не искаме да знаете, че сме непостоянни, защото тогава изобщо няма да се занимавате с нас. Предпочитаме да е изненада, хаха :)

Не искаме да знаете и размера ни също така. Никой мъж не е напълно удовлетворен от своето достойнство. Не е като всеки ден да виждаме чужди достойнства. Откъде да знаем дали нашето не е по-малко или по-криво, или по-недостойно като цяло.

Не искаме да знаете също, че понякога краката ни миришат, често пърдим под завивките, страхуваме се да не оплешивеем, представяме си друга, докато правим секс с вас, колкото и да ви харесваме често злословим по ваш адрес пред приятелите си, за да не ни помислят за чехли... И какво ли още не. Наистина ли си помислихте, че ще ви кажа всичко, което не искаме да знаете за нас? Жените вярно сте наивни.

Е, липсвах ли ви ;)

Коментирай >