снимка: sxc.hu

Ася, питаш ме какви жени не харесвам. Много ме дразнят тези жени, които след първата среща ме намират във фейсбука, добавят ме, тагват ме и пишат, че сме "обвързани". Напоследък много често ми се случва това и ще се наложи да си разкарам профила скоро заради такива жени. Една такава постъпка, директно ме кара да бягам надалече.

Също така не харесвам ревнивите жени. В момента, в който ме попита с кого съм бил, къде съм ходил или още по-лошо - прави сцени от ревност, всичко приключва.

Да не започвам даже да разказвам за онези обсебващи жени, които след една вечер заедно, решават, че ще се оженим и ще си народим много деца. Не може ли просто да се забавляваме, без винаги да има въпроси - "и сега какво правим", "на какъв етап е нашата връзка", "какви са намеренията ти към мен"...ужас! Това ме плаши страшно много и бягам още по-бързо и още по-надалече.

И не на последно място, не харесвам "любителките на драмата", както ги нарекох аз самият. Това направо ме влудява - защо не съм й отговорил на sms-ите, защо не съм й се обадил, защо съм спал с друга жена...хиляди въпроси и драма, драма...Да съм обещавал, че няма да направя нещо такова? Не мисля.

Деница Петрова, питаш ме дали за сайта ти трябва регистрация. Не, не ти е необходима. Спокойно можеш да се регистрираш обаче за една вечер с мен, стига да притежаваш посочените по-горе "качества" ;) 

Очаквам още въпроси, дами. С удоволствие ще ви отговоря на всичко, само ме попитайте тук ;)

Коментирай >