Седемте най-големи страхове на мъжа в една връзка 

Провери дали и във вашата връзка прозират тези страхове

Седемте най-големи страхове на мъжа в една връзка 

снимки: Форум Филм България 

Всеки мъж е различен, затова и страховете им се различават. Но има няколко основни притеснения, с които всеки мъж се е сблъсквал когато попадне във вихъра на новата любов. Провери дали и във вашата връзка прозират тези страхове

Да не го зарежеш - да и мъжете са несигурни понякога, особено ако смятат, че жената е твърде добра за тях. Той надали ще покаже по някакъв начин този свой страх, за да не накърни егото си. Но признаците ще ги разпознаеш лесно - несигурност, ревност и отдаденост на връзката ви. 

Най-честите женски заблуди за мъжете

Да не го отдалечиш от приятелите му - един от най-често срещаните страхове и то с причина. Ще го кажем кратко и ясно - не му отнемай мъжката компания, той има нужда от приятелите си, точно както ти от твоите. Не се опитвай да се "внедриш" там, в неговото мъжко царство. Остави му тази свобода ;) 

Любовта на мъжа минава през... приятелите му

Да не го обсебиш - класически мъжки страх. "Тя ще иска връзката ни да се задълбочи, после ще настоява да живеем заедно, а след това сватба, деца..." Ти може и да си далеч от тези мераци, но при най-малкият признак на задълбочаване на отношенията ви, тези мисли вероятно ще преминат през главата му. 

Да трябва да плаща за всичко - и това не винаги означава, че е стиснат. Има жени, които се чувстват прекалено комфортно от това мъжът да ги обгрижва във всяко едно отношение, включително и финансово. И ако в един момент спреш дори да "пазариш" да участваш в плащането на сметката, може и да реши, че си от тези жени. 

Да обиждаш другите жени - страх или по-скоро дискомфорт. При всички положения ще оставиш лошо впечатление ако си позволиш да обиждаш други жени пред него. Остави този тип приказки за женските ви събирания, там трудно ще те укорят за подобно нещо ;) 

Жените имаме нужда от съпернички

Да изкарваш повече пари от него - мъжете все още се притесняват от успелите жени. Въпреки, че вече свикнаха, че много от нас стигат висоти в кариерата си, с такава жена мъжете винаги се чувстват застрашени. Тук съветът ни е просто да не парадираш прекалено с успехите си ако усетиш, че това го комплексира. 

Мъжете се страхуват от силните жени

Да не те задоволява сексуално - най-големият страх за мъжа е, че няма да се представи на ниво в леглото. Особено в началото на връзката ви, той ще държи на твоя оргазъм много повече, отколкото на собствения си. За един мъж нищо не е по-добро от това да знае, че е отличен любовник. Затова ако е такъв, не му спестявай похвалите ;) 

И още за връзките: 

Забраните в сериозната връзка

За какво лъжат мъжете и жените на първа среща

Мъжете си падат по глупави жени, умните били „проблемни“

Коментирай »
Още по темата
6 съвета за справяне с ревността 6 съвета за справяне с ревността
5 от най-големите страхове на жената във връзките 5 от най-големите страхове на жената във връзките
5 от най-големите страхове на мъжа в една връзка 5 от най-големите страхове на мъжа в една връзка
Как да задържиш интереса му по-дълго: 5 стратегии за напреднали Как да задържиш интереса му по-дълго: 5 стратегии за напреднали
6 знака, че ти си жената, с която той иска да остарее 6 знака, че ти си жената, с която той иска да остарее
За мъжете, жените, секса и парите... или кой трябва да плати сметката За мъжете, жените, секса и парите... или кой трябва да плати сметката
Има ли връзка между размера на обувките и този на мъжкото достойнство? Има ли връзка между размера на обувките и този на мъжкото достойнство?
Най-разпространените причини за скандал с гаджето и как да го избегнем Най-разпространените причини за скандал с гаджето и как да го избегнем
5 начина да забавиш темпото във връзката си 5 начина да забавиш темпото във връзката си
От какво се страхуват мъжете? От какво се страхуват мъжете?
5 доказателства, че във връзката ви липсва доверие 5 доказателства, че във връзката ви липсва доверие
5 неща, които ще те откажат от него 5 неща, които ще те откажат от него
За какво си говорят мъжете За какво си говорят мъжете
Мъжете се влюбват по-често пролетта Мъжете се влюбват по-често пролетта
Препоръчваме още
Доц. Веселка Радева: Трябва да се научим да живеем и да работим в Космоса Доц. Веселка Радева: Трябва да се научим да живеем и да работим в Космоса
15 упражнения за плосък корем, които можем да правим вкъщи (ВИДЕО) 15 упражнения за плосък корем, които можем да правим вкъщи (ВИДЕО)
Изтъкнатият историк Александър Стоянов проследява живота на „Наполеон“ (предложение за четене) Изтъкнатият историк Александър Стоянов проследява живота на „Наполеон“ (предложение за четене)
Крехко и много вкусно: Пилешки медальони с пресни зеленчуци Крехко и много вкусно: Пилешки медальони с пресни зеленчуци
Недоверието към детските ваксини в света е нараснало по време на COVID пандемията Недоверието към детските ваксини в света е нараснало по време на COVID пандемията
Когато си утешителна награда за него Когато си утешителна награда за него
ТЕСТ: Кой супергерой е перфектният партньор за теб? ТЕСТ: Кой супергерой е перфектният партньор за теб?
Защо винаги избираме един и същи тип мъже Защо винаги избираме един и същи тип мъже
Изглеждай перфектно всеки ден Изглеждай перфектно всеки ден
Шедьовърът на норвежкия кръстник на криминалния роман: „Черната овца“ от Гюнар Столесен (предложение за четене) Шедьовърът на норвежкия кръстник на криминалния роман: „Черната овца“ от Гюнар Столесен (предложение за четене)
Топ 5 на най-привлекателните мъжки черти Топ 5 на най-привлекателните мъжки черти
Човешкото докосване може да действа лечебно Човешкото докосване може да действа лечебно
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби