снимки: Форум Филм България 

Всеки мъж е различен, затова и страховете им се различават. Но има няколко основни притеснения, с които всеки мъж се е сблъсквал когато попадне във вихъра на новата любов. Провери дали и във вашата връзка прозират тези страхове

Да не го зарежеш - да и мъжете са несигурни понякога, особено ако смятат, че жената е твърде добра за тях. Той надали ще покаже по някакъв начин този свой страх, за да не накърни егото си. Но признаците ще ги разпознаеш лесно - несигурност, ревност и отдаденост на връзката ви. 

Най-честите женски заблуди за мъжете

Да не го отдалечиш от приятелите му - един от най-често срещаните страхове и то с причина. Ще го кажем кратко и ясно - не му отнемай мъжката компания, той има нужда от приятелите си, точно както ти от твоите. Не се опитвай да се "внедриш" там, в неговото мъжко царство. Остави му тази свобода ;) 

Любовта на мъжа минава през... приятелите му

Да не го обсебиш - класически мъжки страх. "Тя ще иска връзката ни да се задълбочи, после ще настоява да живеем заедно, а след това сватба, деца..." Ти може и да си далеч от тези мераци, но при най-малкият признак на задълбочаване на отношенията ви, тези мисли вероятно ще преминат през главата му. 

Да трябва да плаща за всичко - и това не винаги означава, че е стиснат. Има жени, които се чувстват прекалено комфортно от това мъжът да ги обгрижва във всяко едно отношение, включително и финансово. И ако в един момент спреш дори да "пазариш" да участваш в плащането на сметката, може и да реши, че си от тези жени. 

Да обиждаш другите жени - страх или по-скоро дискомфорт. При всички положения ще оставиш лошо впечатление ако си позволиш да обиждаш други жени пред него. Остави този тип приказки за женските ви събирания, там трудно ще те укорят за подобно нещо ;) 

Жените имаме нужда от съпернички

Да изкарваш повече пари от него - мъжете все още се притесняват от успелите жени. Въпреки, че вече свикнаха, че много от нас стигат висоти в кариерата си, с такава жена мъжете винаги се чувстват застрашени. Тук съветът ни е просто да не парадираш прекалено с успехите си ако усетиш, че това го комплексира. 

Мъжете се страхуват от силните жени

Да не те задоволява сексуално - най-големият страх за мъжа е, че няма да се представи на ниво в леглото. Особено в началото на връзката ви, той ще държи на твоя оргазъм много повече, отколкото на собствения си. За един мъж нищо не е по-добро от това да знае, че е отличен любовник. Затова ако е такъв, не му спестявай похвалите ;) 

И още за връзките: 

Забраните в сериозната връзка

За какво лъжат мъжете и жените на първа среща

Мъжете си падат по глупави жени, умните били „проблемни“

Коментирай >