снимка: pixabay.com 

Ние жените се страхуваме от самотата, от това да не напълнеем, от буболечките и какво ли още не...Какви ли са страховете на силния пол обаче?

Мъжете се страхуват от децата

Особено ако не са готови за тях. Мъжете признават, че един от най-големите им страхове е тестът да не покаже две чертички ;) Оказва се, че мъжете много ги е страх от бебетата, които символизират обвързване, отговорности и като цяло ще им се наложи да пораснат ако ги сполети тежката съдба любимата им да се окаже бременна.

Мъжете се страхуват от силните жени

Имаш повече пари от него, властна си, самоуверена си и знаеш какво правиш с живота си? Това е гаранция, че ще го уплашиш. Мъжете ги е страх от силните и успелите жени, за да не бъдат засенчени от тях. Силният пол държи да си остане силен (поне засега) и мисълта, че ти си по-силна от него, направо го ужасява.

Мъжете се страхуват да не оплешивеят

Косопадът също се нарежда в топ 3 на мъжките страхове. Неясно защо оплешивяването е по-драматично за него, отколкото за теб. Мъжете ги е страх от това да загубят косата си и като наближи възрастта това да се случи, те започват какви ли не експерменти, за да спрат процеса. Ако искаш да уплашиш мъж, кажи му, че оплешивява :) 

Мъжете се страхуват да не ги зарежеш

Звучи странно и не се връзва много с мъжките страхове от обвързването. Оказва се, че мъжете по-скоро ги е страх да не бъдат изоставени. Силният пол явно обича да е по-силен и в разделите. Той се ужасява само при мисъта ти да го скъсаш, а не той теб.  

Коментирай >