снимка: freeimages.com 

Специалисти съставиха списък с признаците, които ще издадат изневярата на половинката, без да е нужен детектор на лъжата или таен детектив, пише БГНЕС.

Обичайните заподозрени имат червило на яката, аромат на друга жена по дрехите или косата. Особено ако това се случи повече от веднъж дръж под око партньора си за следните знаци

За мъжете и изневярата

Работа – изведнъж работните му дни стават по-дълги, може дори да започнат да го пращат командировки, а разходите му се увеличават.

Няма го – той не е на себе си. Дори физически да е пред вас, той живее в свой собствен свят, а мислите му са на друго място.

Няма те – спира да те забелязва. Може да сложиш каквото поискаш на главата си и той няма да го забележи. 

Защо изневеряваме

Суетата – грижи се повече за външния си вид, купува си нов афтършейв или се започва да ходи на фитнес. Взема си душ преди лягане. Мие си колата по-често.

Интуицията ти крещи, че той има любовна връзка. Интуицията е много силно оръжие, тя не иска да задържи този човек на всяка цена, а просто ти казва истината.

Обвинява те, че си ревнива. Атаката е най-добрата форма на защита. Това са класически тактики за отвличане на вниманието от себе си.

Телефона – Често е потаен около телефона си, но постоянно ти показва чат историята си, за да се убедиш, че няма съобщения от друга жена. Неверните мъже никога няма да оставят следи в мобилния си, пощата или социалната мрежа. 

Разпознай дали е верен по чертите на лицето му

Коментирай >