снимка: Форум Филм България 

Изневярата – едно от най-гадните неща, които може да ти се случат, особено ако си лудо влюбена в неверника. И макар че някои хора могат да простят и забравят, не всеки е способен на това.

via GIPHY

Има три зодии в хороскопа, чиито представители много рядко могат да преглътнат гордостта си и да простят предателството. Ето кои са те:

Лъв

Лъвовете са прекалено горди, за да простят. И тук дори не става въпрос за наранено сърце или тъга, а за унижението, което е изпитал Лъвът. Представителите на тази зодия никога няма да преглътнат изневярата – дори да обичат неверника с цялото си сърце.

Шест признака, които издават мъжката изневяра

Рак

Представителите на тази зодия са емоционални и лесно раними личности. Те също не прощават изневярата, но не заради нараненото си самочувствие, а заради разбитото си сърце. Дори да не изостави провинилата се половинка, Ракът никога няма да позволи стореното да се забрави.

Защо изневеряваме?

Козирог

Козирогът не прощава. Опитите да бъде накаран да прости могат да само да го ядосат. Почувстват ли се предадени, представителите на тази зодия никога не забравят измяната, а отмъщението е любимият им отговор.

И още неверници:

Когато на самите тях им изневерят, кръшкачите са безмилостно жестоки

За мъжете и изневярата

Разпознай дали е верен по чертите на лицето му

Коментирай >