Пет доказателства, че си принцеса

Разбери дали си принцеса

снимка: starrynight_01

Във всяка жена се крие принцеса. Рядко обаче я оставяме да се покаже наяве. Разбери доколко ти си принцеса или по-скоро си дрипава Пепеляшка, която мечтае за своя принц.

Не носиш пазарски торби...ама никога. Няма как човек да те види да носиш огромно количество пазарски чанти, които толкова ти тежат, че ръцете ти са провиснали до земята. Как го правиш – само ти си знаеш. Дали винаги има с теб мъж, който носи торбите или просто не пазаруваш от супермаркетите не е ясно, но успяваш да стоиш далече от това досадно задължение.

Не си се качвала в градския транспорт толкова отдавна, че не помниш как изглежда трамвая отвътре и съвсем си забравила аромата му. Ти се возиш с автомобили и таксита, ако самата ти не си шофьор, винаги се намира кой да те закара, но общественият транспорт е табу за теб.

Излизаш само с джентълмени...защото си дама. На теб ти отварят вратите, придърпват ти стола, палят ти цигарата. Ти имаш похвално поведение на една истинска дама, която знае как да печели мъжкото уважение. Винаги се движиш изправена, имаш изящна походка, никога не излизаш ако не изглеждаш перфектно и си много умерена в отношението си с хората.

Печката...това какво точно беше? Ти не си домакиня и за теб това е грозна дума. Не переш, не чистиш, не гладиш, не миеш съдове и в никакъв случай не готвиш. Който държи на тези занимания да ги върши, това не е твоя работа.

Кога за последно нещо ти беше отказано? Какво? Не знаеш какво означава това? Да, принцесите са свикнали да получават всичко, което поискат. Като започнем от вниманието на околните, минем през онзи симпатяга и стигнем до страхотната рокля, която си хареса – няма нещо, което да поискаш и то на мига да не стане твое.

Коментирай »
Още по темата
11 правила на етикета, които все някога сте нарушавали
ТЕСТ: Родена ли си да бъдеш принцеса?
Препоръчваме още
„Когато големите станат малки“: Проф. Алберт Бенбасат ни предлага един проникновен автобиографичен роман, наречен от самия него „вехтошарски“.
Какво е да родиш у дома: Разказът на Румър Уилис
Трикове за красота от Холивуд: Дженифър Лав Хюит
„Първа кръв“ на Амели Нотомб (предложение за четене)
Колбасите намаляват мъжката потентност
Гонят ли наистина кукерите Злото в „Сянката на кукера“ от Петър Кънчев (предложение за четене)
Странни неща се случват в Нощта на Хелоуин
Планирай перфектната онлайн свалка
„Хроники на едно течно общество“, или лебедовата песен на Умберто Еко (предложение за четене)
Всичко за менструацията: Девет въпроса и техните отговори
Най-вълнуващата свалка...онлайн
ТЕСТ: Превръщаш ли се в майка си? 👩‍👧
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби