снимка: pixabay.com 

Твоя ли е кралската корона, тече ли синя кръв във вените ти, можеш ли да се настаниш удобно на трона? Да проверим 

Получаваше ли каквото поискаш, докато беше дете?
Не, нашите ме възпитаха да съм скромна и когато искам нещо да си го заслужа. Зависи от подхода и настроението. Не винаги получавах каквото поискам, но ако им се помоля достатъчно, поддаваха. Разбира се, родителите ми винаги са се грижили за мен и се постараха да не ми липсва нищо.
Получаваш ли каквото поискаш сега?
Да. Явно съм късметлийка, но в момента притежавам почти всичко, от което се нуждая. Не всичко, което поискам, но полагам усилия да имам важните неща в живота. Не познавам лесната страна на живота, имам достатъчно, но съм се потрудила, за да го получа.
Излизаш на първа среша с мъж. Какво поведение очакваш?
Очаквам стандартните обноски – да ми задържи вратата, да предложи да плати сметката и да ме изпрати до нас. Не очаквам почти нищо, смятам, че сме равни, затова и двамата трябва да даваме и получаваме. Добре е и сметката да раздели по равно. Очаквам най-доброто и всякакви изненади и глезотии, в крайна сметка е ударил джакпота, като съм се съгласила да изляза с него, така че ми е длъжник.
Как се държиш с гаджето си?
Упрекват ме, че често се държа покровителствено с него, както и с повечето хора около мен. Грижа се всичко да е наред във връзката ни. Държа се мило и добре, той ме обожава, а аз се старая да му покажа, че е взаимно. Винаги съм искрена с него, показвам му, че държа на него, но очаквам и той да ми показва същото.
А как се държи той с теб?
Прекрасно, носи ме на ръце във всяко едно отношение, как да не го обичаш. Имам чувството, че често е зависим от мен. С уважение, респект и взаимна обич.
Налага се да стигнеш бързо до офиса. Как ще се придвижиш?
Ще отида с колата до там. Ще хвана метрото или градския транспорт. Ще си извикам такси.
Идва време за дългоочакваното повишение в работата, но го получава колегата ти, а не ти. Как се чувстваш?
Недооценена, но не е драма, ще опитам следващия път. Бясна съм, не разбирам с какво той го е заслужил повече от мен. Явно не съм работила достатъчно добре и много, за да го получа. Но се радвам за моя колега.
За какво си говорите с приятелките ти?
За мен. За проблемите им, аз съм добър слушател и давам ценни съвети. За всичко и всички, нямаме тема табу.
 

3
коментара >