ТЕСТ: Щеше ли да си вещица, ако живееше през Средновековието?

Дали твоята загадъчност би ти създала проблеми през Средновековието или щеше бързо да се превърнеш в любимка на всички? Нека проверим.

ТЕСТ: Щеше ли да си вещица, ако живееше през Средновековието?

Photo via Canva.com

От 1563 г. магьосничеството е незаконно. Стотици жени са били обвинени във вещерство и наказвани за това. 

Обвинените в магьосничество обикновено са били ексцентрични личности, които са се отличавали по някакъв начин от хората около тях.  Често за „доказателство“, че са вещици, се считали единадесетият пръст, третото зърно или родилният белег. Дори притежаването на котка можело да доведе до неприятности за една жена. 

Открий дали и ти щеше да си обвинена в магьосничество, ако живееше през Средновековието:  

Как би се описала?
Независима и с твърда воля. Любопитна и знаеща. Интуитивна и проницателна. Състрадателна и грижовна. Мистериозна и загадъчна.
Каква е връзката ти с природата?
Чувствам се дълбоко свързана с природния свят. Имам силен афинитет към растенията и билките.Усещам енергията и вибрациите в околната среда. Обичам да прекарвам времето си на открито и да се грижа за всички природни същества.Природата крие тайни и мистерии, които ме интригуват.
Как се справяш с конфликтите и предизвикателствата?
Изправям се срещу тях с решителност. Събирам знания и проучвам различни гледни точки.Доверявам се на инстинктите и интуицията си. Подхождам със съпричастност и търся решения.Използвам вътрешната си сила и интуиция, за да ги преодолея.
Кое от изброените те вълнува най-силно?
Древни ритуали и духовни практики.Изучаване на природния свят и неговите тайни. Гадаене и откриване на скрити значения.Лекуване и помагане на другите. Всичко магическо и непознато.
Как възприемаш свръхестественото?
Вярвам, че съществува и може да източник на сила. Смятам, че е източник на мъдрост и скрито знание. То е естествена част от света, в който живеем. То може да се използва за лечение и защита. То крие тайни и сила, които могат да бъдат отключени.
Как се свързваш с интуицията си?
Чрез медитация и саморефлексия. Като наблюдавам поведенчески модели и търся по-дълбоко разбиране.Доверявам се на инстинктите си и на вътрешния си глас. Като изслушвам другите и разбирам техните нужди.Проучвам и изпробвам алтернативни състояния на съзнанието.
Как гледаш на обществените норми и очаквания?
Поставям ги под въпрос. Стремя се да разбера произхода и целта им. Често се оказвам в противоречие с тях. Стремя се да ги спазвам и да отговарям на тях. Считам ги за ограничаващи и наблягам на своята индивидуалност.
Как боравиш с тайни и поверителна информация?
Аз съм надежден пазител на тайни. Разбирам важността на дискретността и поверителността.Имам талант да разобличавам скрити истини. Уважавам личния живот на другите и запазвам конфиденциалност.Имам свой собствен набор от тайни и загадки.
Как възприемаш силата на думите?
Вярвам в силата на магиите и заклинанията.Виждам думите като проводници на знание и разбиране.Усещам енергията и намеренията зад изречените думи.Използвам думите за утеха и изцеление. Думите имат мистични сили, които ме очароват.
Какво мислиш за уединението и интроспекцията?
Обичам да прекарвам времето си сама и го намирам за подмладяващо и освежаващо.Ценя тихите моменти за съзерцание и изучаване.Търся уединение, за да се свържа с вътрешната си мъдрост.Използвам уединението, за да се заредя с енергия и да открия как мога да съм полезна на другите.Уединението ми позволява да се докосна до собствената си сила и интуиция.
Как подхождаш към непознатото или необяснимото?
Приемам го като възможност за растеж и нови открития.Търся знания и информация, за да го разбера и демистифицирам.Доверявам се на инстинктите си и изследвам скритите му значения.Подхождам с надежда и вяра - сигурна съм, че то може да е полезно за всеобщото благо. Възприемам го като врата към царството на магията и чудесата.
Как се отнасяш към нетрадиционните практики или вярвания?
Отворена съм към тях и съм готова да изследвам различни пътища.Стремя се да разбера техния произход и основни принципи.Откликвам на неконвенционалните практики и следвам собствения си път.Приемам и подкрепям различните вярвания и практики.Привличат ме нетрадиционните неща и приемам алтернативни гледни точки.
Как възприемаш личната си сила?
Вярвам в способността си да създавам и оформям своята реалност.Виждам знанието и ученето като източник на сила.Доверявам се на интуицията си, за да постигна лично овластяване.Вярвам в силата на състраданието и в това да помагам на другите.Усещам в себе си по-дълбока сила, която чака да бъде отключена.
Как подхождаш към лечението или поддържането на добро здраве?
Вярвам в силата на енергията и холистичния подход.Търся знания за билките и природните средства за изцеление.Доверявам се на интуицията си и на лечебната сила на енергията.Създавам комфорт, съпричастност и подкрепа за насърчаване на изцелението.Възприемам изцелението като многостранно пътуване, което включва и духовни аспекти.
Как гледаш на връзката между физическото и духовното царство?
Виждам, че те са свързани и си влияят взаимно.Изследвам духовното, за да постигна по-дълбоко разбиране на физическото.Усещам духовната същност, която прониква във физическия свят.Разглеждам ги като взаимосвързани и търся хармония между тях.Вярвам в съществуването на невидими сили, които изграждат физическата сфера.
  

Коментирай »
Препоръчваме още
ТЕСТ: Превръщаш ли се в майка си? 👩‍👧 ТЕСТ: Превръщаш ли се в майка си? 👩‍👧
ТЕСТ: Как ще се справиш с нашествие на плюшени зомби мечета? ТЕСТ: Как ще се справиш с нашествие на плюшени зомби мечета?
ТЕСТ: Какъв е цветът на твоята аура днес? ТЕСТ: Какъв е цветът на твоята аура днес?
ТЕСТ: Кое е щастливото ти число? ТЕСТ: Кое е щастливото ти число?
ТЕСТ: Каква птица си? ТЕСТ: Каква птица си?
ТЕСТ: Кажи ми любимия си цвят и ще разкрия най-големия ти страх ТЕСТ: Кажи ми любимия си цвят и ще разкрия най-големия ти страх
ТЕСТ: Купонджийка ли си или истински домошар? ТЕСТ: Купонджийка ли си или истински домошар?
ТЕСТ: Какво е времето вътре в теб в момента? ТЕСТ: Какво е времето вътре в теб в момента?
ТЕСТ: Умееш ли да се радваш на живота? ТЕСТ: Умееш ли да се радваш на живота?
ТЕСТ: Моника, Рейчъл или Фийби: Коя героиня от "Приятели" си? ТЕСТ: Моника, Рейчъл или Фийби: Коя героиня от "Приятели" си?
ТЕСТ: Коя героиня от „Сексът и градът“ си ти? ТЕСТ: Коя героиня от „Сексът и градът“ си ти?
ТЕСТ: Колко лесно ти завъртат главата? ТЕСТ: Колко лесно ти завъртат главата?
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби