снимка: Нова ТВ 

Имаш нужда от промяна, смяташ, че не си достатъчно женствена или мъжете, които ти обръщат внимание са недодялани и досадни?

Има решение – никога не е късно да промениш нещо в себе си. Опитай да се научиш да се държиш като дама и може би ще се изненадаш от резултатите ;)

Върви изправена

Стойката на една жена е първото нещо, което мъжът забелязва в нея. Винаги върви изправена, с високо вдигната глава, бъди грациозна, движи се бавно и с достойнство. Гарантирано ще бъдеш и забелязана ;)

Говори тихо, бавно и отчетливо

Викането, говоренето на висок тон и шумните прояви не са присъщи на дамите. Ако искаш да оставиш впечатление говори бавно, не предъвквай думите и контролирай тона си :)

Не препивай и не преяждай

Или поне не го прави пред хората. Жена, която се тъпче и дъвче шумно е крайно непривлекателна. Още по-зле изглежда пияната жена, която залита и фъфли докато говори. Ако искаш да бъдеш дама, контролирай се ;)

 

Обличай се като дама

Всички обичаме да подчертаваме сексапила си с подходящите дрехи. За да бъдеш дама обаче облеклото ти трябва да изглежда скъпо, изгладено, винаги изпрано. Обличай се елегантно, залагай на високия ток и никога не съчетавай дълбоко деколте с твърде къса пола :)

Дръж се подобаващо сред хора

Всички сме чували основните правила, така че само ще си ги припомним. Не започвай да се храниш преди останалите на масата, винаги нарязвай храната си на малки хапки, недей да ровиш в телефона си докато си на масата, не прекъсвай събеседниците си, слагай ръка когато се закашляш и не забравяй да се усмихваш :) 

И още женски похвати:

Шест навика, с които гарантирано ще го вбесиш

Никога не прави това след секс

Жените, мъжете и сексът на първа среща

Коментирай >