Урок по етикет: Бъди дама и ще привлечеш принц

Има няколко прости правила, които са основи на етикета, научи се да ги прилагаш

Урок по етикет: Бъди дама и ще привлечеш принц

снимка: Нова ТВ 

Имаш нужда от промяна, смяташ, че не си достатъчно женствена или мъжете, които ти обръщат внимание са недодялани и досадни?

Има решение – никога не е късно да промениш нещо в себе си. Опитай да се научиш да се държиш като дама и може би ще се изненадаш от резултатите ;)

Върви изправена

Стойката на една жена е първото нещо, което мъжът забелязва в нея. Винаги върви изправена, с високо вдигната глава, бъди грациозна, движи се бавно и с достойнство. Гарантирано ще бъдеш и забелязана ;)

Говори тихо, бавно и отчетливо

Викането, говоренето на висок тон и шумните прояви не са присъщи на дамите. Ако искаш да оставиш впечатление говори бавно, не предъвквай думите и контролирай тона си :)

Не препивай и не преяждай

Или поне не го прави пред хората. Жена, която се тъпче и дъвче шумно е крайно непривлекателна. Още по-зле изглежда пияната жена, която залита и фъфли докато говори. Ако искаш да бъдеш дама, контролирай се ;)

 

Обличай се като дама

Всички обичаме да подчертаваме сексапила си с подходящите дрехи. За да бъдеш дама обаче облеклото ти трябва да изглежда скъпо, изгладено, винаги изпрано. Обличай се елегантно, залагай на високия ток и никога не съчетавай дълбоко деколте с твърде къса пола :)

Дръж се подобаващо сред хора

Всички сме чували основните правила, така че само ще си ги припомним. Не започвай да се храниш преди останалите на масата, винаги нарязвай храната си на малки хапки, недей да ровиш в телефона си докато си на масата, не прекъсвай събеседниците си, слагай ръка когато се закашляш и не забравяй да се усмихваш :) 

И още женски похвати:

Шест навика, с които гарантирано ще го вбесиш

Никога не прави това след секс

Жените, мъжете и сексът на първа среща

Коментирай »
Още по темата
10 непреходни правила на етикета, които всеки трябва да знае 10 непреходни правила на етикета, които всеки трябва да знае
Етикет в ресторанта: 13 правила на поведение при изискана вечеря Етикет в ресторанта: 13 правила на поведение при изискана вечеря
Ако искаш да си жена с класа, сбогувай се с тези 8 начина на поведение! Ако искаш да си жена с класа, сбогувай се с тези 8 начина на поведение!
„Най-желаното дете ме докарва до лудост“ в помощ на родителите (предложение за четене) „Най-желаното дете ме докарва до лудост“ в помощ на родителите (предложение за четене)
11 правила на етикета, които все някога сте нарушавали 11 правила на етикета, които все някога сте нарушавали
ТЕСТ: Мъжко момиче ли си или изискана дама? ТЕСТ: Мъжко момиче ли си или изискана дама?
ТЕСТ: Родена ли си да бъдеш принцеса? ТЕСТ: Родена ли си да бъдеш принцеса?
Как да бъдеш дама Как да бъдеш дама
Женското поведение, което отблъсква мъжете Женското поведение, което отблъсква мъжете
Как да станеш перфектната жена Как да станеш перфектната жена
Изглеждай перфектно всеки ден Изглеждай перфектно всеки ден
Препоръчваме още
Най-вълнуващите секс рекорди в историята Най-вълнуващите секс рекорди в историята
„Непоисканите съвети на Вира Уонг за убийци“ вдъхновява предстоящ сериал на Опра (предложение за четене) „Непоисканите съвети на Вира Уонг за убийци“ вдъхновява предстоящ сериал на Опра (предложение за четене)
Женска Коледа е! Почитаме светица с необикновена красота Женска Коледа е! Почитаме светица с необикновена красота
Не ме пипай: Местата, на които котките не обичат да бъдат докосвани Не ме пипай: Местата, на които котките не обичат да бъдат докосвани
Срещу акне, пърхот и още четири полезни приложения на алое вера Срещу акне, пърхот и още четири полезни приложения на алое вера
В жегите спете по пижама В жегите спете по пижама
Секс за здраво сърце Секс за здраво сърце
Седемте смъртни гряха на американската мечта оживяват в „Уендиго“ от Стефан Стефанов (предложение за четене) Седемте смъртни гряха на американската мечта оживяват в „Уендиго“ от Стефан Стефанов (предложение за четене)
Драма, драма, драма... Драма, драма, драма...
Шедьовърът на норвежкия кръстник на криминалния роман: „Черната овца“ от Гюнар Столесен (предложение за четене) Шедьовърът на норвежкия кръстник на криминалния роман: „Черната овца“ от Гюнар Столесен (предложение за четене)
Предизвикваме те да не заплачеш: Историята на най-тъжната коледна песен Предизвикваме те да не заплачеш: Историята на най-тъжната коледна песен
Лесен трик от Джулия Робъртс за естествено красиви нокти Лесен трик от Джулия Робъртс за естествено красиви нокти
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби