Как да бъдеш дама

Замисляла ли си се дали минаваш за дама или има върху какво да поработиш

снимки: .morguefile.com

Жените винаги искаме джентълмени - не би ли било прекрасно да ти отварят вратата, да ти носят торбите, да ти правят път. За да се държи мъжът джентълменски към теб обаче първо ти трябва да си дама. Предлагаме ти няколко прости начина, с които да го постигнеш :)

Бъди тиха - всякаква форма на крещене се приема като по-груб тип жена. Ако викаш, ако се смееш шумно и високо, ако дори ядеш по-звучно или кихаш като съседа от горния етаж (който винаги се чува у вас), то със сигурност не си дама ;)

Походката и позата, в която седиш също са много важни. Знаем, че е много по-лесно да седнеш като мъж, в лек разкрач и да се облегнеш на собствените си колене - това е и далеч по-удобно. Ако искаш да си дама обаче трябва да сядаш със събeри крака и прибрани леко встрани. Другият вариант е просто да ги кръстосаш. Дамите също така умеят да ходят на токчета и го правят бавно, с изправен гръб и вдигната глава :)

Дамите не ругаят и не псуват. Да, знаем колко е трудно, но ако искаш да си дама ще трябва да спреш. Жените все по-често си изпускаме нервите, когато някой ни ядоса. Но понякога дори не си даваме сметка, че звучим като каруцари, а това не е особено женствено ;)

Позволи на мъжете да те третират като дама ако искаш да си такава. Всичко, което изброихме не е достатъчно. Важно е когато той ти задържи вратата да не се пазариш кой от двама ви да мине пръв, а когато предложи да плати сметката, дори можеш да се съгласиш, стига да не става навик :) 

И не забравяй, дамите рядко си поръчват халба бира, която изпиват толкова бързо, колкото и мъжете, с които са седнали на масата. Също така дамите никога не правят секс още на първата среща...Ако мислиш, че не можеш да се справиш и с това, по-добре не се и опитвай да ставаш дама ;)

Коментирай »
11 правила на етикета, които все някога сте нарушавали
Урок по етикет: Бъди дама и ще привлечеш принц
Мъжете се страхуват от силните жени
Мъжете мразят такива жени
Жените, мъжете и сексът на първа среща
Последни теми от форума
виж всички
Препоръчваме още
Последната вечеря на десет мъже, осъдени на смърт
Като на семейно тържество: Chanel представи пролет-лято 2021 (ВИДЕО)
Жените поумнявали от оралната любов
Дуейн Джонсън и Кевин Харт ще ни спукат от смях в „Джуманджи: Следващо ниво“ (ВИДЕО/СНИМКИ)
Най-вкусно е с ръце! 6 храни, за които не ти трябват нож и вилица
Емили Блънт и Дуейн Джонсън лице в лице с древно проклятие в "Круиз в джунглата" (ВИДЕО)
Това не се брои! Три случая, в които изневярата е разрешена
Звездна изолация: Брус Уилис, Деми Мур и техните дъщери (СНИМКИ)
Създадоха сайт за кондоми за кучета и котки
„Изгубени вещи“ – свежо, уютно и носталгично платно от истории, подписани от деликатното перо на Алберт Бенбасат (предложение за четене)
Най-НЕсексапилните актриси в Холивуд
„Завръщане“ е най-гледаният български филм за 2019 година
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби