Мъжете се страхуват от силните жени

Кои са предимствата ти, които го плашат и как да му помогнеш

снимки: morguefile.com

Доказано е, че мъжете ги е страх от силните и успелите жени. Еманципацията направо убива мъжкото им самочувствие и те се чувстват застрашени всеки път, когато са с жена, която е по-успяла от тях. От друга страна, ние сме поставени в нелеката ситуация да избираме задължително някой, който е по-силен, уверен, богат и успял от нас. В противен случай рискуваме да провалим връзката си, само защото него го е страх от силните жени. Ако все пак си попаднала в такава връзка, ти предлагаме няколко конкретни причини, поради които той се чувства застрашен от теб, както и няколко съвета как да ги превъзмогнете.

изкарваш повече пари от него

Това е основната причина той да се чувства застрашен от теб и да се комплексира от това. Въпреки женската еманципация, мъжът държи жената да е зависима от него във всяко едно отношение, особено във финансово. Той смята, че трябва да е главата на семейството и да носи парите вкъщи и винаги когато забележи, че това не може да стане, той се чувства застрашен.

по-уважавана си

Тук отново идва остарялото мъжко мислене, че той трябва да е повече от теб. Ако позицията, която заемаш в работата си е по-висока от неговата, това със сигурност ще го изплаши. Той ще се почувства несигурен, защото по-високата позиция върви и с по-висока заплата.

по-самоуверена си

Независимо дали за външния си вид или за независимостта си, или отново за заплатата и поста си, той ще забележи самочувствието ти. Ако то е по-голямо от неговото, за пореден път ще се почувства застрашен от теб. И най-вече, заплашена ще бъде мъжествеността му.

по-мъж си от него

Можеш да сменяш крушката на лампата със затворени очи, да отпушваш тоалетната, да подменяш развалената брава на стаята. В същото време успяваш в кариерата си, получаваш добри пари за работата си, имаш приятели, личен живот, хобита...Няма нещо, което той може да ти даде или да прави по-добре от теб. Дори не може и да се чувства достатъчно мъж около теб.

Съвет: Ако изкарваш повече пари, не парадирай пред него с тях и му позволявай да плаща сметката. Ако си по-уважавана, не се срамувай от това, нека и той да те уважава. Ако си по-самоуверена, не се изтъквай постоянно пред него, а му покажи, че си щастлива, че го имаш. Ако си по-мъж от него...оставяй го понякога той да върши "мъжката" работа и му казвай, че му се възхищаваш.

И не забравяй, това е мисленето на голяма част от мъжете. Другата немалка част от тях обаче се научиха да приемат женската еманципация много добре. Има мъже, които дори ще се възползват от качествата ти - той ще се радва да му платиш сметката или да смениш крушката в нвговия апартамент. Бъди изключително внимателна с тях.

Коментирай »
Честит Oсми март!
Пет причини да празнуваш, че си жена
Как да бъдеш дама
Излекувай стреса само с три стъпки
Никога не прави това на работа
Интелигентни или дългокраки жени предпочитат мъжете?
Жените мечтаят за принц
Последни теми от форума
виж всички
Препоръчваме още
Комарите предпочитат любителите на бира
Позата, в която спиш, разкрива какъв си (ВИДЕО)
Предложение за четене: „Kотаракът в чизми“, красиво преразказана от Ерих Кестнер
3 прости правила за хубав телефонен секс
Седем храни и напитки за спортуващите дами
Любимите десерти на зодия Риби
Кои са математически най-красивите жени в света?
Рекорд за Гинес – жена размаза три дини с бедра за 14 секунди
„Бомба със закъснител“: Един от най-големите медийни скандали отблизо (СНИМКИ/ВИДЕО)
Лесно като… здравословно хранене
Най-често срещаните заболявания при котките
Тайните, които крият сините очи
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби