В страшния свят на нюйоркската мафия: „Най-сладката забрава“ от Даниел Лори (предложение за четене)

Забранена любов и конфликти между опасни съперници бушуват сред страниците на „Най-сладката забрава“

В страшния свят на нюйоркската мафия: „Най-сладката забрава“ от Даниел Лори (предложение за четене)

Photo credit: Издателство 'Сиела"

На сцената на романтичната литература се задава нова претендентка за титлата „най-горещ автор“ и нейното име е Даниел Лори! Предизвикала истински фурор сред почитателките на жанра с дебютната си поредица Made, американската писателка се появява за пръв път на българския пазар с началото на своята трилогия – „Най-сладката забрава“.

С изпепеляваща омраза, която бързо прераства в любов, осезаема химия и нестандартен сюжет – „Най-сладката забрава“ е изкусителен мафиотски романс, изпълнен с горещи страсти и неморални персонажи. 

Наричана тайно от обожателите си „Сладката Абели“, Елена Абели е наглед просто принцеса, наследничка на нюйоркска мафиотска фамилия. Дълбоко в себе си обаче тя е истинска романтичка. Но може ли да опази своята наивна вяра в любовта в свят, изпълнен с насилие? Вече е опитала да последва сърцето си – и сега, месеци по-късно след бързото наказание, все още вижда в огледалото кръвта, оцветила ръцете ѝ и превзела кошмарите ѝ.

В мрачните дълбини на нюйоркския подземен свят уредените бракове са нещо нормално. В духа на тази традиция сестрата на Елена трябва да се омъжи за Никълъс Русо, най-младия и най-страховит дон на една от петте фамилии. И няма съмнение – той е опасен и коварен престъпник с душа по-черна и от безбожно скъпите си костюми. 

Photo credit: Издателство 'Сиела"

Познавайки репутацията на Нико, Елена няма нужда да се среща с него, за да знае що за човек е. Но когато го вижда, тя разбира, че той е точно толкова груб, колкото и красив. А чувствата, които този изкусителен непознат събужда у нея, определено не подхождат на бъдещ роднина. 

Тъкмо избягала от един скандал, Елена не може да си позволи да се потопи във втори. Но какво, ако Сладката Абели всъщност има сърце с вкус към мрака, цигарения дим и очите с цвят на уиски? На всеки е ясно, че да се влюбиш в мафиот, не е добра идея. Нали? 

В свят, изпълнен с опасни съперници, в който пистолетите се вадят лесно, а гневът и проливането на кръвта вървят ръка за ръка, „Най-сладката забрава“ е обезоръжаваща приказка за страстно привличане и забранена любов.

С този самостоятелен роман – първи от поредица изкусителни истории за някои от най-опасните мафиоти в Ню Йорк, Даниел Лори доказва, че майсторски познава всички човешки чувства и желания. А колкото повече героите ѝ се приближават един до друг, толкова по-сигурно е, че ще изгорят.

Коментирай »
Препоръчваме още
Най-съблазнителният, романтичен и секси език в света Най-съблазнителният, романтичен и секси език в света
Проф. д-р Иво Петров: Нито една ваксина не създава имунитет завинаги, необходимa e бустерна доза Проф. д-р Иво Петров: Нито една ваксина не създава имунитет завинаги, необходимa e бустерна доза
Как да разбереш, че сте се превърнали в скучна двойка Как да разбереш, че сте се превърнали в скучна двойка
Холивудски трикове за естествена красота: Малка хитрина от Синди Крофърд Холивудски трикове за естествена красота: Малка хитрина от Синди Крофърд
Четири храни за здрав и пълноценен сън Четири храни за здрав и пълноценен сън
Иво Сиромахов в различна светлина четем в новото издание на сборника „Очила и нови разкази“ (предложение за четене) Иво Сиромахов в различна светлина четем в новото издание на сборника „Очила и нови разкази“ (предложение за четене)
Да преборим умората: Най-добрите билки за спокоен сън Да преборим умората: Най-добрите билки за спокоен сън
Кои са най-неуверените във външния си вид жени? Кои са най-неуверените във външния си вид жени?
Две неочаквани неща, които ни правят адски секси за мъжете Две неочаквани неща, които ни правят адски секси за мъжете
8 компромиса, които ще разрушат връзката ви 8 компромиса, които ще разрушат връзката ви
Високорискова бременност – разбери застрашена ли си и какво е нужно да знаеш Високорискова бременност – разбери застрашена ли си и какво е нужно да знаеш
Най-големите му недостатъци, които можеш да преглътнеш Най-големите му недостатъци, които можеш да преглътнеш
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби