снимка: Форум Филм България 

Не само мъжете имат слаби места. Ние също можем лесно да бъдем пленени от един мъж, ако знае как да се държи с нас.

Когато го срещнем обаче е почти сигурно, че ще се влюбим. Ето кои са най-неустоимите мъже :)

Мъжът, който ти носи закуска в леглото

Няма нищо по-секси от мъж с готварска престилка. Той е истински кулинар и всичко, което прави в кухнята се превръща в шедьовър. По-секси е само когато ти донесе закуската в леглото :)

via GIPHY

Мъжът, който те кара да се чувстваш специална

Всяка жена иска да бъде специална. За много от мъжете това е изпробван похват, с който със сигурност ще те спечелят. Има поне един обаче който наистина ще те третира като единствена и неповторима във всеки миг, в който сте заедно. Няма как да не спечели сърцето ти, нали ;)

Мъжът, който те разсмива

Той е винаги в добро настроение, а усмивката му е пленителна. Умее да разказва вицове и е много артистичен. Често тези мъже са и добри приятели. Именно те знаят как да спечелят сърцето ти с лекота и именно тях никога не забравяме :)

via GIPHY

Мъжът, който е...мъж

Плътен глас, здрави ръце, оформено тяло...това е само обвивката. Този мъж знае как да се държи – той е джентълмен, уверен в себе си, възпитан и в същото време знае как да обича. С този мъж малко се увлякохме и отидохме в сферата на мечтите. Никой не знае дали той съществува, но ако го срещнеш, не го пускай лесно ;)

И още за перфектния мъж:

Открий господин „перфектен“

Девет типа мъже, които със сигурност ще срещнеш (или вече си срещала)

Нещата, които той задължително трябва да има

Коментирай >