Време е тестът да покаже на кого приличаш най-много? Кари, Миранда, Шарлот или Саманта? 

Редиш се на безкрайно дълга опашка, когато майка с две деца най-безцеремонно минава пред теб и ти взима реда. Какво ще направиш?
Ще я пусна да мине пред мен, все пак е майка, а и децата й са толкова сладки. Ще й обясня най-културно и възпитано, че аз също бързам за работа и няма как да й отстъпя реда си. Не съм конфликтна личност, затова ще премълча, но няма да ми бъде приятно. Ще вдигна скандал и ще я поставя на мястото й. Няма никакво основание да ми взима реда, ще я злепоставя пред всички на опашката, за да й стане неудобно.
Какво мислиш за секса на първа среща?
Разбира се. Защо иначе да ходим на среща? Ако има привличане и подходяща обстановка, защо не? В много редки случаи – да. Но трябва да усетя, че той е нещо по-специално В никакъв случай. Една дама трябва да си има принципи. За каква ще ме помисли ако си легна с него още на първата ни среща?
Навън си с любимия. Приятелка обаче ти звъни и ти казва, че има спешна нужда от теб. Какво ще направиш?
Ще го взема с мен и ще отидем заедно при приятелката ми. Тъкмо ще получи съвет и от мъж. Ще се извиня на мъжа, с когото съм и ще се отзова веднага. Щом приятелка има нужда от мен, там съм. Ще си допия питието и преди десерта ще се извиня и ще тръгна без да обяснявам защо. Все пак моята приятелка иска да опазя тайната й. Ще я помоля да се видим утре. Все пак съм на среща, невъзпитано би било да си тръгна.
Вярваш ли в голямата любов?
Разбира се. Вярвам, че всяка жена заслужава да открие своя принц на бял кон и да изживее приказката си с него. Не съм я изживявала досега, така че не. Ако някой ден съдбата реши да ме поправи, може и да повярвам. Вярвам, че голямата любов съществува. Дори повече от веднъж. Възможно е човек да открие любовта няколко пъти в живота си и винаги да е голяма и истинска. Вярвам в многото любов. Колкото повече, толкова по-добре. Колкото повече опит трупам с различни мъже, толкова повече любов раздавам.
Кариерата или любовта поставяш на първо място?
Кариерата. Никой мъж не заслужава да се откажеш от мечтите си заради него. Ако има как и двете. Винаги съм опитвала да ги съчетавам. Но ако ме накарат да избирам, вероятно ще избера кариерата. Вярвам, че с правилния мъж, няма да се налага да избирам. Любовта. Кариерата ти носи пари и успехи, но няма как да ти осигури семейство, обич и уют.
Би ли го поканила ти на среща?
В прав текст не, но бих подготвила обстановката, така че той да ме покани. Вярвам, че флиртът ми е на ниво. Ако го харесвам достатъчно – да. Не виждам какво толкова може да стане, освен да ми откаже. В никакъв случай. Старомодна съм, ще чакам той да ме покани. Не се притеснявам да казвам на мъжете какво искам от тях – среща, секс, връзка или каквото друго ми хрумне.
Какво е най-важно да притежава един мъж?
Положение, обноски, възпитание...Хубаво е и да има пари, за да не се лишаваме от нищо. Чувство за хумор, да е добър приятел, да ме обича, да ме уважава и да се грижи за мен. Най-важното, което трябва да притежава, е сексапил, да знае как да се държи с една жена и да е добър в леглото. Престижна професия, хубава усмивка и голямо сърце, с което да ме обича.
Кой е най-големият компромис, който би направила за мъж?
Бих отишла да живея с него на друго място. Бих приела някои недостатъци в характера му. Бих направила компромис със секса, не е виновен, че не го бива в леглото. Истинският мъж е този, който ще прави компромиси, за да е с мен.
 

Коментирай >