Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис отново се превъплъщават в ролите на Кари, Миранда и Шарлот – героините от „Сексът и градът“, които ги направиха световноизвестни.

Новият сериал, в който ще ги гледаме, се казва "And Just Like That" (И просто така) и ще е с 10 епизода от по 30 минути. Той ще бъде излъчен по HBO Max.

Действието в него се развива 20 години след събитията в „Сексът и градът“.

Ким Катрал и героинята ѝ Саманта Джоунс не участват в новата продукция. От HBO Max не уточняват причината, но Ким Катрал неведнъж е заявявала, че е приключила със Саманта и „Сексът и градът“.

"Израснах с тези героини и нямам търпение да видя как се е развил животът им", признава Сара Обри – директор „Оригинално съдържание на HBO Max“.

Сара Джесика Паркър пък пусна тийзър трейлър на новия проиект, придружен с култовата реплика на героинята си Кари Брадшоу "Не можех да не се замисля... къде ли са сега".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Сериалът "Сексът и градът" е създаден от Дарън Стар по романа на Кандис Бушнел. Първият епизод е излъчен през 1998 година, а поредицата продължава в шест сезона. Заснети са и два пълнометражни филма.

3
коментара >