Всички обичаме „Сексът и градът“ – един от любимите ни женски сериали. Разбрахме редица тайни за мъжете и връзките, както и за приятелките, от които сме заобиколени.

Докато в сериала има приятелки за пример, то главната героиня Кари Брадшоу често олицетворява тези момичета, които не искаме за приятелки. Ето защо ;)

Разказва тайните ти на всички

Кари ще публикува в рубриката си дори най-интимните ти тайни, а неловките ти истории ще станат достояние на всички. Кари ще разкаже тайните ти дори на поредното си гадже, за да го впечатли. Имаш ли подобни приятелки?

via GIPHY

Говори само за себе си

Такива приятелки сме имали всички, те обсебват времето ни, мислите ни, а темите на разговор се въртят само около тях. Това не е приятел, на когото ще можеш да споделиш историите си, защото просто няма да успееш да вземеш думата ;)

Прави те съучастник в ужасни неща

Кари заведе Миранда в църквата, където да проследят Тузара и майка му, въпреки категоричната му забрана. След като станаха за смях, Кари изгони Миранда, за да може все пак да се запознае с майката. И това е просто един от многото примери.

via GIPHY

Драматизира постоянно

Всеки неин проблем е нещо голямо, с което трябва да се занимават всичките ѝ приятелки. Ще се говори само за това постоянно, чак докато се появи следващият проблем.

Изоставя приятелките си заради мъж

Примерите са безброй, а постъпката – недопустима. Жените също си имаме правила и основното е да не изоставяме приятелките си заради мъж ;) 

Коментирай >