Най-лесният и евтин начин да махнем неприятната миризма от обувките

Перфектният начин обувките да не намирисват през лятото (и не само)

Най-лесният и евтин начин да махнем неприятната миризма от обувките

снимка: pixabay.com

Кой е най-лесният и ефективен начин да се отървем от неприятната миризма на обувките, особено през лятото, когато този проблем е по-осезаем?

Отговорът на този въпрос се оказва много лесен - пакетчета чай. Те не са скъпи, има ги във всеки дом, а процедурата отнема не повече от една нощ.

Можете да използвате всякакви видове чай, но най-подходящи за целта са билковите. Просто ги сложете във вътрешността на обувките и ги оставете на сухо място за една нощ.

Билките в чая ще абсорбират влагата и лошата миризма и от тях на сутринта няма да има и следа.

Особено подходящи са зеленият и черният чай, лавандулата, босилекът, ментата и мащерката, тъй като имат антибактериални свойства.

3 коментара »
Още по темата
Crocs - от обувки за лодка до неразделна част от лайфстайл модата Crocs - от обувки за лодка до неразделна част от лайфстайл модата
10 дрехи, които всяка жена трябва да притежава (ВИДЕО) 10 дрехи, които всяка жена трябва да притежава (ВИДЕО)
10 хитри трика, които всяка жена трябва да знае (ВИДЕО) 10 хитри трика, които всяка жена трябва да знае (ВИДЕО)
Високите обувки – със срок на годност Високите обувки – със срок на годност
Препоръчваме още
„Средището на лабиринта” - парадоксален и естетизиран свят на маски, лабиринти и разнопосочни пътища (предложение за четене) „Средището на лабиринта” - парадоксален и естетизиран свят на маски, лабиринти и разнопосочни пътища (предложение за четене)
Как и какво пазаруват дамите онлайн Как и какво пазаруват дамите онлайн
Топ 5 на любимите български песни за пътуване Топ 5 на любимите български песни за пътуване
Древно океанско дъно може би обгръща земното ядро Древно океанско дъно може би обгръща земното ядро
Откъс от „Съпруга на убиец“ - завладяващ бестселър, който ще обсеби съзнанието ви Откъс от „Съпруга на убиец“ - завладяващ бестселър, който ще обсеби съзнанието ви
Покъртителен роман за пораженията върху психиката от телереалността: „Звездните деца“ от Делфин дьо Виган (предложение за четене) Покъртителен роман за пораженията върху психиката от телереалността: „Звездните деца“ от Делфин дьо Виган (предложение за четене)
Гонят ли наистина кукерите Злото в „Сянката на кукера“ от Петър Кънчев (предложение за четене) Гонят ли наистина кукерите Злото в „Сянката на кукера“ от Петър Кънчев (предложение за четене)
Ракът на маточната шийка: Пациентките губят средно по 20 години живот, а превенция има Ракът на маточната шийка: Пациентките губят средно по 20 години живот, а превенция има
Петте неща, които той мрази Петте неща, които той мрази
Не оставяйте телефона си в спалнята нощем Не оставяйте телефона си в спалнята нощем
Туршия и синьо сирене за засилване на имунитета Туршия и синьо сирене за засилване на имунитета
„Моят куфар на точки“ – когато мама и тате се разделят (предложение за четене) „Моят куфар на точки“ – когато мама и тате се разделят (предложение за четене)
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби