снимки: pexels.com

Всеки човек има своите сладки изкушения. При представителите на зодия Овен обаче те наистина са много. Овните буквално не могат да функционират, ако нямат нещо сладко в колата, офиса или чантата.

Представителите на тази зодия със сигурност имат цял шкаф с лакомства и поне един рафт в хладилника с шоколадови десертчета. Любимите им сладкиши са тези, които съдържат канела и индийско орехче, поради простата причина, че овните поставят на пиедестал подправките. foodpanda, подбра най-обичаните десерти на представителите на зодия Овен.

Торта Гараш - Това е една традиционна, шоколадова торта, която освен, че е много вкусна, е и лесно достъпна. Тя е лека и сочна, въпреки обилното количество масло и ядки.

Мляко с ориз - Любим десерт от детството, познат на малки и големи. Някои хора го свързват със спомени от детската градина, други - с моментите от ваканциите.

Поне пет причини да не отказваме шоколад

Крем брюле - Това е един от най-популярните френски десерти. Великолепният му вкус се счита за много романтичен и отива на нежната душа, която представителите на зодия Овен носят.

Кадаиф - Популярен десерт от турската кухня, който се среща и в България. Неговата сладост е прекалено силна и не е по вкуса на всеки, но овните спокойно биха изяли една тава от сиропирания десерт.

И още за зодиите и любимите десерти:

Шестте най-големи изкушения за жените

Най-сексуалният, най-страстен и ревнив знак на Зодиака

Шоколадът не вреди на диетата

Коментирай >