снимка: Форум Филм България 

Рибите са невероятно честни хора. Освен това са склонни към компромиси във всяко едно от отношение - от работата, до предпочитанията в храненето.

Представителите на тази зодия са едни от най- големите любители на сладките изкушения. Най- важното за тях е да има голямо изобилие и сладкия бар да е винаги зареден.

Въпреки това обаче те не са лакоми и могат да се изправят срещу всяко изкушение. Foodpanda, подбра любимите десерти на зодия Риби:

Крем карамел

Крем карамелът издава чувствения нрав на представителите на зодия Риби. Екзотичният му вкус събужда всичките им сетива :)

via GIPHY

Цедено мляко с боровинки

Рибите са ценители на натуралните продукти и домашно приготвените десерти. Ето защо те биха се зарадвали на купичка с цедено кисело мляко, гарнирано с домашно сладко от боровинки ;)

Чийзкейк

Съчетанието между сладко и солено не се харесва на всеки, но определено е сред първите десерти в класацията на представителите на зодия Риби ;)

via GIPHY

Шоколадови бисквити – Кой не обича шоколад? Особено, ако е натурален. Хрупкав блат и шоколад, съчетани в една бисквита биха разтопили сърцето на Рибите :)

Тиква

Печена тиква с мед и орехи често присъства в менюто на зодия Риби, особено през студените месеци. Това е здравословен десерт, които освен, че е много вкусен и засищащ е и полезен за организма

И още за зодиите и техните изкушения:

Любимите десерти на зодия Телец

Зодиите, които обичат най-силно

Трите зодии, които разбиват сърца

Коментирай >