снимка: Форум Филм България 

Представителите на няколко зодии остават завинаги в сърцата ни, но едва след като са ги разбили. Те рядко го правят нарочно или с цел да ни наранят. Просто са такива, страхотни, неповторими и жестоки. Ето кои са те:

Скорпион

Всички знаем за скорпионите – изключително самовлюбени, много страстни любовници и истински разбивачи на сърца. Мъжът скорпион може лесно да бъде съблазнен, но много трудно ще получиш от него нещо повече от една незабравима нощ.

Везните не обичат бързия секс

Близнаци

Близнаците имат невероятен чар, те ще ти завъртят главата за много кратко време. Мъжете от тази зодия често се разсейват, не могат да стоят на едно място, а още по трудно да останат с една дама до себе си. Рано или късно те ще покажат истинската си същност и ще разбият сърцето ти.

via GIPHY

Козирог

Само който не е бил с козирог, не знае за какво става въпрос. В началото ще ти е много трудно да се доближиш до представителя на тази зодия. Когато го направиш те очаква една невероятна авантюра, изпълнена с приключения и много страст. Накрая обаче твоето сърце ще бъде разбито, а козирогът ще продължи напред, без дори да се обърне и да ти каже „сбогом“.

А на теб представителите на кои зодии са ти разбивали сърцето? Можеш да ни разкажеш в нашата Фейсбук страница, където ще откриеш и още много любопитни истории :)

И още за зодиите и как обичат:

Сексът със зодия Дева – пример за нежност

Най-сексуалният, най-страстен и ревнив знак на Зодиака

Коментирай >