снимка: stocksnap.io

Казват, че Девите са пример за нежност в леглото. И наистина има нещо вярно в това твърдение, защото представителите на тази зодия са известни със стремежа си да удовлетворят партньора.

Те са направо пристрастени към еротични докосвания и масажи. Не обичат да експериментират, но едно нежно докосване в точното време и на точното място, ще ги направят истински щастливи.

Митовете, които убиват секса

Подходящата музика и филми ги настройват на сексуална вълна. Девите искат непрекъснато да бъдат прелъстявани, но и адмирирани. Освен че се радват да доставят удоволствие на партньора, обичат да слушат непрекъснато похвали за таланта и качествата си.

Девата не е ловец, Девата е трофей. Представителите на този зодиакален знак чакат да бъдат поканени в леглото, да бъдат съблазнени и спечелени.

Любимите му секс пози, с които ще го спечелиш

Те са пламенни и страстни, но имат нужда да се доверят на човека до себе си, не просто да са привлечени от него. Девите са много са чувствителни, те не се влюбват често, но влюбят ли се, е завинаги.

Десет "знаете ли, че" в секса

Съчетанието на Дева и Козирог в леглото удовлетворява и двете страни, сексът между Скорпион и Дева е горещ... стига да се разберат кой да е отгоре. Като цяло за Девата е трудно да се свърже с Лъв, Стрелец, Овен, Водолей, Везни. Нещата се получават обаче с Близнаци, Козирог, Телец, Риби, Рак и Скорпион.

Секси проучване разкрива женските и мъжките мечти и фантазии

Коментирай >