снимка: pixabay.com

Хората, родени под знака на Дева, са мирни и справедливи. Партньорството е от голяма важност за тях и поради тази причини те не обичат да седят на маса сами. 

Общо взето при тях, храненето е много важен и изпълнен със символика и отношение ритуал. Понякога са много нерешителни относно това какво им се яде, но определено са факири в поднасянето на храна. 

За тях десертите са неразривно свързани с всяко хранене. И foodpanda подбра любимите десерти на представителите на зодия Дева. 

Кекс

Ароматът на хубав какаов кекс въздейства на всички сетива на Девите. Те могат да изядат цял кекс още с кафето сутринта, а за десерт на обяд да поискат още един. 

Шоколадово суфле

Този десерт, особено поднесен с хубав сладолед, е сред най-често консумираните от нежния пол. Шоколадовото суфле е символ на съвършенство и олицетворение на тяхната романтична натура. 

Палачинки с шоколад

Традиционните палачинки с шоколад също са сред любимите на Девите изкушения, но те ги предочитат с тройна доза – бял, кафяв и черен шоколад. 

Печена тиква

Въпреки че не са от най-големите фенове на плодовете, печената тиква с мед и орехи може да изкуши Девите, особено мъжете.

Плодова торта

Плодова торта, но да е шоколадова. Тя е сред любимите торти на зодия Дева. Желирани ягоди или праскови са чудесно допълнение към шоколадовия блат и крем. 

Коментирай >