снимки: pexels.com

Жените имаме принципи, морал и достойнство. Това е една от големите разлики между нас и мъжете. Понякога обаче заблуждаваме дори себе. Има няколко постъпки, за които много от нас са сигурни, че няма как да направят. Важно е да си признаем, че не сме безгрешни и да се научим да казваме "никога не съм", но не и "никога няма". Ето ги най-честите ни заблужения. 

Никога няма да изневеря! Не можеш да си сигурна как ще се развие връзката ти и дали обстоятелствата няма да те подхлъзнат. Може би си моногамна и винаги си била, но хората се променят, принципите също. 

Защо изневеряваме

Никога няма да бъда с чужд мъж! Любовта е сляпа, всички го знаем. Понякога тя идва в неподходящ момент с неподходящ човек. Но когато сме влюбени, сме склонни да забравим за обещанието "никога" и да се впуснем в авантюра, дори и тя да е със зает мъж. 

Никога няма да спра да го обичам! Чувствата са относително понятие. Днес ги има, утре - не. Колкото и да ти се струва невъзможно да не го обичаш, няма как да си сигурна, че след известен брой години и неприятни негови постъпки това няма да се промени. Не си обещавай вечна любов, а просто изчакай и виж - може пък и тази или следващата да се окаже такава. 

Никога не прави това след секс 

Никога няма да се влюбя! Влюбването не е нещо, което можеш да контролираш. Има жени, които обичат само веднъж, такива, които се влюбват всеки ден, но жени, които никога не са хлътвали - няма. Дали ще е днес или след пет години - не знаем, но все някога вероятно и ти ще се влюбиш :) 

И още: 

Мъжете, с които никога не трябва да се занимаваш  

Никога не му задавай тези въпроси

Той никога не трябва да те вижда така 

Коментирай >