Не казвай никога 

Четири хипотетични ситуации, които могат да се случат на всяка от нас 

Не казвай никога 

снимки: pexels.com

Жените имаме принципи, морал и достойнство. Това е една от големите разлики между нас и мъжете. Понякога обаче заблуждаваме дори себе. Има няколко постъпки, за които много от нас са сигурни, че няма как да направят. Важно е да си признаем, че не сме безгрешни и да се научим да казваме "никога не съм", но не и "никога няма". Ето ги най-честите ни заблужения. 

Никога няма да изневеря! Не можеш да си сигурна как ще се развие връзката ти и дали обстоятелствата няма да те подхлъзнат. Може би си моногамна и винаги си била, но хората се променят, принципите също. 

Защо изневеряваме

Никога няма да бъда с чужд мъж! Любовта е сляпа, всички го знаем. Понякога тя идва в неподходящ момент с неподходящ човек. Но когато сме влюбени, сме склонни да забравим за обещанието "никога" и да се впуснем в авантюра, дори и тя да е със зает мъж. 

Никога няма да спра да го обичам! Чувствата са относително понятие. Днес ги има, утре - не. Колкото и да ти се струва невъзможно да не го обичаш, няма как да си сигурна, че след известен брой години и неприятни негови постъпки това няма да се промени. Не си обещавай вечна любов, а просто изчакай и виж - може пък и тази или следващата да се окаже такава. 

Никога не прави това след секс 

Никога няма да се влюбя! Влюбването не е нещо, което можеш да контролираш. Има жени, които обичат само веднъж, такива, които се влюбват всеки ден, но жени, които никога не са хлътвали - няма. Дали ще е днес или след пет години - не знаем, но все някога вероятно и ти ще се влюбиш :) 

И още: 

Мъжете, с които никога не трябва да се занимаваш  

Никога не му задавай тези въпроси

Той никога не трябва да те вижда така 

Коментирай »
Още по темата
Най-честите женски заблуди за мъжете Най-честите женски заблуди за мъжете
Забраните в сериозната връзка Забраните в сериозната връзка
Нещата, за които той никога няма да те разбере Нещата, за които той никога няма да те разбере
Препоръчваме още
"Как да възпитаваме момчета" от Стив Бидълф (предложение за четене) "Как да възпитаваме момчета" от Стив Бидълф (предложение за четене)
Спанакът предпазва от затлъстяване Спанакът предпазва от затлъстяване
Вредно ли е да се къпем всеки ден и защо? Вредно ли е да се къпем всеки ден и защо?
Защо харесваме високите мъже Защо харесваме високите мъже
Най-доброто време за чаша кафе Най-доброто време за чаша кафе
Защо възрастните хора губят зрението си? Застрашени ли сме и как да се предпазим   Защо възрастните хора губят зрението си? Застрашени ли сме и как да се предпазим  
Предложение за четене: „Аркьой. Илюзорен алманах“ - най-скандалната „авантюра" на маркиз Дьо Сад Предложение за четене: „Аркьой. Илюзорен алманах“ - най-скандалната „авантюра" на маркиз Дьо Сад
Не прави това на празен стомах Не прави това на празен стомах
Тридневни веселби и почит към майката: Какво (не) знаем за най-интересните палестински традиции Тридневни веселби и почит към майката: Какво (не) знаем за най-интересните палестински традиции
Неконтролираното кръвно налягане е рисков фактор за развитие на деменция Неконтролираното кръвно налягане е рисков фактор за развитие на деменция
Защо косата ни посивява с възрастта? Защо косата ни посивява с възрастта?
Боровинки и бадеми срещу стрес Боровинки и бадеми срещу стрес
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби