снимка: sxc.hu 

Има няколко неща, за които важи пълна забрана след секс. Добре е да си запозната с тях и съвестно да ги спазваш, ако не искаш да се разочароваш. В противен случай рискуваш всичко между вас да приключи много бързо и неловко и един от двамата (а може и двамата) да остане много объркан. 

Не казвай обичам те...особено ако е за пръв път. Леглото не е най-доброто място, в което да направиш това признание. Има доста по-подходящи ситуации и поводи. Без значение колко ти е харесал сексът с него, ако досега не сте правили такова признание, по никакъв начин недей...

Не плачи. Това също може много да обърка нещата. Жените сме по-емоционални, няма спор. Особено ако сте си пийнали и след това сте си легнали, има голяма вероятност като приключите ти да се развълнуваш или дори да ти се доповръща. Това до голяма степен зависи от алкохола. Запомни, при никакви обстоятелства не плачи и не повръщай след секс. Ако е толкова зле, знаеш къде е тоалетната.

Не подхващай разговор за бъдещето ви. „Накъде върви връзката ни”...сериозно, мислиш ли, че има по-неподходящо място, на което да зададеш този въпрос? В леглото има няколко забранени теми и те са връзката ви, сватба, деца, родители и роднини и домакинска работа...

снимка: morguefile.com

Не анализирай. Да, знаем, че ти обичаш да говориш и със сигурност би ти било интересно да обсъдите секса, но със сигурност най-доброто време за това съвсем не е непосредствено след края му. Ако искаш да го похвалиш, просто кажи „беше страхотно” и го остави да заспи. Анализите само ще го отблъснат.

Не му благодари и не се извинявай…никога и при никакви обстоятелства! Ако е било прекрасно, похвали го, ако мислиш, че нещо не си направила както трябва – замълчи си. Но в никакъв случай не казвай „благодаря” или „извинявай” след секс. Нали искаш да имаш малко достойнство? 

Не си проверявай фейсбука, не пиши остроумни статуси или смс-и на приятелки. Да, важно е да споделяш с приятелките си. И ние добре познаваме онова чувство, в което искаш да разкажеш на най-близките си хора какво се е случило (особено ако е ново и вълнуващо). Няма нищо лошо в това, съвсем в реда на нещата е, защото жените сме такива. Забрави за фейсбука в този момент, а ако държиш да уведомиш най-добрата си приятелка, просто го направи от тоалетната :) 

снимка: sxc.hu 

Коментирай >