Най-честите секс разочарования

95% от жените се оплакват от нещо в леглото

Най-честите секс разочарования

снимки: freeimages.com 

Близо 95% от жените се оплакват от отблъскващо поведение на партньора си в леглото, разкрива ново изследване, цитирано от БГНЕС. Най-сериозната грешка се оказва липсата на любовна игра, следвана от бързината, от която страдат 8 на сто от анкетираните. 6% се оплакват от монотонен секс и липса на желание за експерименти. Три на сто не харесват студенината на партньора след секс, а два % от анкетираните споделили, че мъжете са груби или прекалено настоятелни

Грешките в секса, които той допуска

В класацията на интимните мъжки грешки попада и лошата хигиена, от която страдат 34% от момичетата. 12 на сто от жените са постоянно изправени пред проблема, че мъжът в леглото не се държи така, както биха искали. 

Четири прости правила за по-вълнуващ секс

По-голяма част от жените са недоволни от поведението на партньорите си преди секса (59%). Три пъти по-малко дами се оплакват от отношението на мъжа след секс (18%).  

 

Коментирай »
Още по темата
Топ 10 на мъжките и женските сексуални тайни Топ 10 на мъжките и женските сексуални тайни
Топ 20 на най-разпространените сексуални проблеми Топ 20 на най-разпространените сексуални проблеми
Митовете за секса… от научна гледна точка Митовете за секса… от научна гледна точка
Когато храната и сексът вървят ръка за ръка Когато храната и сексът вървят ръка за ръка
Никога не прави това след секс Никога не прави това след секс
Седем сигурни начина да убиеш страстта Седем сигурни начина да убиеш страстта
Препоръчваме още
Световноизвестна поп икона и пекар от малко градче се влюбват в „Когато си в Рим“ от Сара Адамс (предложение за четене) Световноизвестна поп икона и пекар от малко градче се влюбват в „Когато си в Рим“ от Сара Адамс (предложение за четене)
Идеалното време за сериозен разговор с мъж и въпросът, който той ненавижда Идеалното време за сериозен разговор с мъж и въпросът, който той ненавижда
Багаж в последния момент - ами сега? Багаж в последния момент - ами сега?
Питър Мей се завръща с пророческия трилър „Карантина“ (предложение за четене) Питър Мей се завръща с пророческия трилър „Карантина“ (предложение за четене)
На война с най-добрата му приятелка На война с най-добрата му приятелка
ТЕСТ: Колко е голямo егото ти? ТЕСТ: Колко е голямo егото ти?
Пълнолунието в Козирог ни променя: За какво е подходящ периодът Пълнолунието в Козирог ни променя: За какво е подходящ периодът
Сусана Исерн и Росио Бониля представят „Голяма книга на суперсъкровищата, които са истински важни“ (предложение за четене) Сусана Исерн и Росио Бониля представят „Голяма книга на суперсъкровищата, които са истински важни“ (предложение за четене)
ТЕСТ: Избери число от 1 до 50 и открий кой е твоят личен талисман за късмет ТЕСТ: Избери число от 1 до 50 и открий кой е твоят личен талисман за късмет
Славянски фолклор и щура магия в „Пазителите на портите: Яга и къщата на орлови крака“ (предложение за четене)   Славянски фолклор и щура магия в „Пазителите на портите: Яга и къщата на орлови крака“ (предложение за четене)  
В мислите на една жена В мислите на една жена
ТЕСТ: Трябва ли да се разделите? ТЕСТ: Трябва ли да се разделите?
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби