снимка: sxc.hu

Казват, че мъжете са от Марс, а жените от Венера. Оказва се, че това е вярно. Има няколко теми, по които един мъж, никога няма да може да разбере една жена. И за да сме по-достоверни се допитахме до мъжете. Ето какво отговориха те:

предменструалният синдром

Труден и тежък период в живота на всяка жена. Мъжете си признават, че се страхуват от това състояние на жените, но не могат да си го обяснят. Смяната на настроенията, дългата депресия, нервите, гладът, болките и хормоналното разстройство са неизследвана тема за мъжете.

бърборенето

Едочасов разговор по телефона с приятелка, с която до преди малко сте били заедно или довечера ще се видите...нещо съвсем нормално, нали? Точно както и клюкаренето, дългите приказки и вечното обсъждане на познатите ви. Оказва се, че и това е непонятно за мъжете. Но тук си има обяснение - нали отдавна учените установиха, че жените имаме нужда да изговаряме много повече думи на ден от мъжете. Така че няма нищо странно.

обидчивостта

Свойството ни да се сърдим за дреболии и да драматизираме за тях. Да, ние правим така - някой ни обижда, ние му се сърдим, обсъждаме го с приятелки и после му отмъщаваме. Няма нищо чак толкова странно, но явно това също е неразбираемо за мъжете.

без порно

Странно, но това попада в топ 5 на нещата, за които мъжете никога няма да ни разберат и то според самите тях. Оказва се, че сред най-странните неща за мъжа е това да не гледаш порно всяка вечер или поне веднъж седмично. А ако ти не си гледала порно от половин година - по-добре не си признавай пред него. А нека си кажем - порното е скучно, еднообразно и мъжете в тези филми обикновено са грозни.

комплиментите

Мистерия за мъжете се оказва и свойството ни да си правим комплименти една на друга, дори и да не се познаваме добре. Няма нищо странно в това да оцениш новата прическа на приятелка, страхотната рокля на колежката или дори прекрасните обувки на непозната на улицата - и да й го кажеш. Е, явно за мъжете е странно...

Тук спокойно можем да добавим и фактът, че жените се изслушваме като говорим, както и любовта ни към обувките на с високи токчета. Още неща, които той никога няма да разбере.

Коментирай >