Нещата, за които той никога няма да те разбере

Не очаквай неговата подкрепа за тези пет чисто женски нещa

Нещата, за които той никога няма да те разбере

снимка: sxc.hu

Казват, че мъжете са от Марс, а жените от Венера. Оказва се, че това е вярно. Има няколко теми, по които един мъж, никога няма да може да разбере една жена. И за да сме по-достоверни се допитахме до мъжете. Ето какво отговориха те:

предменструалният синдром

Труден и тежък период в живота на всяка жена. Мъжете си признават, че се страхуват от това състояние на жените, но не могат да си го обяснят. Смяната на настроенията, дългата депресия, нервите, гладът, болките и хормоналното разстройство са неизследвана тема за мъжете.

бърборенето

Едочасов разговор по телефона с приятелка, с която до преди малко сте били заедно или довечера ще се видите...нещо съвсем нормално, нали? Точно както и клюкаренето, дългите приказки и вечното обсъждане на познатите ви. Оказва се, че и това е непонятно за мъжете. Но тук си има обяснение - нали отдавна учените установиха, че жените имаме нужда да изговаряме много повече думи на ден от мъжете. Така че няма нищо странно.

обидчивостта

Свойството ни да се сърдим за дреболии и да драматизираме за тях. Да, ние правим така - някой ни обижда, ние му се сърдим, обсъждаме го с приятелки и после му отмъщаваме. Няма нищо чак толкова странно, но явно това също е неразбираемо за мъжете.

без порно

Странно, но това попада в топ 5 на нещата, за които мъжете никога няма да ни разберат и то според самите тях. Оказва се, че сред най-странните неща за мъжа е това да не гледаш порно всяка вечер или поне веднъж седмично. А ако ти не си гледала порно от половин година - по-добре не си признавай пред него. А нека си кажем - порното е скучно, еднообразно и мъжете в тези филми обикновено са грозни.

комплиментите

Мистерия за мъжете се оказва и свойството ни да си правим комплименти една на друга, дори и да не се познаваме добре. Няма нищо странно в това да оцениш новата прическа на приятелка, страхотната рокля на колежката или дори прекрасните обувки на непозната на улицата - и да й го кажеш. Е, явно за мъжете е странно...

Тук спокойно можем да добавим и фактът, че жените се изслушваме като говорим, както и любовта ни към обувките на с високи токчета. Още неща, които той никога няма да разбере.

Коментирай »
Още по темата
Най-добри приятелки завинаги Най-добри приятелки завинаги
Ах, тези клюки! Защо го правим и кой клюкарства повече – жените или мъжете? Ах, тези клюки! Защо го правим и кой клюкарства повече – жените или мъжете?
Основните женски комплекси и как да ги преборим Основните женски комплекси и как да ги преборим
Петте неща, които той мрази Петте неща, които той мрази
Най-големите мъжки комплекси Най-големите мъжки комплекси
Не казвай никога  Не казвай никога 
В природата на жените са...клюките В природата на жените са...клюките
Препоръчваме още
Изневярата и мъжкото лице: Чертите му издават дали е верен Изневярата и мъжкото лице: Чертите му издават дали е верен
Романеско – извънземният зеленчук Романеско – извънземният зеленчук
Рибата поддържа активността у хората Рибата поддържа активността у хората
Съпрузите по-често се бият, ако не пият заедно Съпрузите по-често се бият, ако не пият заедно
Любовта преди и след: Ето как се променят двойките във всяка връзка Любовта преди и след: Ето как се променят двойките във всяка връзка
Силата на утвържденията: 6 положителни фрази, които ще променят живота ти Силата на утвържденията: 6 положителни фрази, които ще променят живота ти
Да сготвим по кралски: Рецептата за френския киш от коронацията на Чарлз III Да сготвим по кралски: Рецептата за френския киш от коронацията на Чарлз III
Тези две котки са истински хит в интернет (ВИДЕО) Тези две котки са истински хит в интернет (ВИДЕО)
ТЕСТ: Кофти гадже ли си? ТЕСТ: Кофти гадже ли си?
Пловдивски коминочистач: Мислете за щастие, не за грижи Пловдивски коминочистач: Мислете за щастие, не за грижи
ТЕСТ: Отговори на един въпрос и разбери какъв е вкусът на живота ти! ТЕСТ: Отговори на един въпрос и разбери какъв е вкусът на живота ти!
Храненето пред телевизора води до затлъстяване Храненето пред телевизора води до затлъстяване
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби