В природата на жените са...клюките

Дами, няма нужда да се залъгваме. Ние сме по-добрият пол, по-нежният, по-красивият, но когато стане дума за клюки и интриги, ние също сме номер едно.

В природата на жените са...клюките

снимка: sxc.hu

Защо клюкарят жените?

здравословно е

Преди няколко години, учените установиха, че клюките са полезни за женското здраве. Бъбренето с приятелки повишавало нивото на прогестерона в женския организъм. Този хормон пък намалявал безпокойството и стреса.

по веригата

Ние наистина владеем да се оплитаме в тайни. Приятелка ни казва клюка, в замяна на друга, ти казваш на трета, но изрично предупреждаваш, че това е тайна, тя прави същото...

приятелството

Знаете какво казват - нищо не може да сближи две жени така, както общата омраза срещу трета. Когато си набележите общ враг, разбирателството е гарантирано. А говоренето ежедневно по неин адрес действа разпускащо.

женски свят

Женското ежедневие е изпълнено с клюки и тайни. Ние сме сигурни обаче, че ти знаеш къде е границата и кога да не я пристъпиш. В крайна сметка, ние знаем кога да спрем и кога една тайна е достатъчно лична, за да остане такава. Или ако ползваме един цитат от "Титаник" - "Женското сърце е дълбок океан от тайни".

Коментирай »
Още по темата
Най-добри приятелки завинаги Най-добри приятелки завинаги
Ах, тези клюки! Защо го правим и кой клюкарства повече – жените или мъжете? Ах, тези клюки! Защо го правим и кой клюкарства повече – жените или мъжете?
Как да спреш да си "кошче за душевни отпадъци" Как да спреш да си "кошче за душевни отпадъци"
Как да оцелееш в женски офис Как да оцелееш в женски офис
Жените имаме нужда от съпернички Жените имаме нужда от съпернички
Нещата, за които той никога няма да те разбере Нещата, за които той никога няма да те разбере
Препоръчваме още
ТЕСТ: Отговори на един въпрос и ще ти дам песен, която да слушаш ТЕСТ: Отговори на един въпрос и ще ти дам песен, която да слушаш
Нещата, които той задължително трябва да има Нещата, които той задължително трябва да има
Посрещаме норвежкия дръндьо от „Конкурс за милион крони“ (предложение за четене) Посрещаме норвежкия дръндьо от „Конкурс за милион крони“ (предложение за четене)
Проучване: Бременните жени имат силен имунен отговор при заразяване с COVID-19 Проучване: Бременните жени имат силен имунен отговор при заразяване с COVID-19
Разранена бенка? Oтидете при дерматолог без паника Разранена бенка? Oтидете при дерматолог без паника
За балансираната кръвна захар, здравето и благополучието ни: „Глюкозната революция“ на Джеси Инчауспе (предложение за четене) За балансираната кръвна захар, здравето и благополучието ни: „Глюкозната революция“ на Джеси Инчауспе (предложение за четене)
ТЕСТ: Каква книга би написала твоята котка за теб? ТЕСТ: Каква книга би написала твоята котка за теб?
Епилепсията и нейните прояви: От какво се нуждаят пациентите и кои са подходящите спортове за тях   Епилепсията и нейните прояви: От какво се нуждаят пациентите и кои са подходящите спортове за тях  
Като на семейно тържество: Chanel представи пролет-лято 2021 (ВИДЕО) Като на семейно тържество: Chanel представи пролет-лято 2021 (ВИДЕО)
Гъсениците на процесионката: Какви са рисковете за здравето и как да се предпазим Гъсениците на процесионката: Какви са рисковете за здравето и как да се предпазим
Секс роли за разнообразяване на любовния живот Секс роли за разнообразяване на любовния живот
Най-невероятните факти за хората с трапчинки Най-невероятните факти за хората с трапчинки
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби