Как да разбереш, че сте се превърнали в скучна двойка

Дошъл ли е моментът, в който да осъзнаеш, че въпреки безкрайната ви любов, светът наоколо продължава да съществува, а ти го пропускаш?

Как да разбереш, че сте се превърнали в скучна двойка

снимка: Нова ТВ 

Има неща, които никоя жена (а и мъж) не обича да чува. Едно от тях е, че с половинката ти сте станали скучни. И колкото и да е неприятно за осъзнаване, все някой трябва да ти го каже. Затова ще го направим ние. Станали сте скучна двойка ако:

Не можеш да проведеш разговор, без да намесиш името му

Много досадна черта, която придобиват всички скучни двойки. По-лошото е, че това се дължи не толкова на безкрайната ви любов, а на факта, че сте ограничили социалните си контакти с другите хора до минимум.

Не сте излизали на клуб от толкова отдавна, че не можеш да си спомниш откога

Със сигурност ще си спомниш кога беше последният път, просто може да отнеме малко време. Разбира се, че има редица причини, поради които не сте излизали - кризата, няма време, не останаха свестни клубове...А кога беше последният път?

Пропуснала си твърде много от историите на приятелите си

В някакъв момент разбираш, че едната ти приятелка се е разделила с гаджето си, другата има пиърсинг, третата смята да напуска работа, четвъртата се е сгодила...кога успяха да им се случат всички тези неща?

Все по-често се случва да сте само двамата за през нощта и не правите секс

Гледате филм, вечеряте обилно, пиете вино (например), измивате съдовете и...си лягате да спите. Е какво пък толкова, никой не е казал, че сексът е всичко в една връзка... дали?

Имаш равно количество дрехи у вас и у тях

Това се отнася и за тоалетните принадлежности. Черната рокля е у тях, както и новите ти дънки и около десет блузи. Но пък любимата ти пола си е вкъщи. Защо да не я пренесеш и нея у тях? Сигурно утре ще искаш да я обуеш.

Вече не получаваш случайни sms-и или безмислени обаждания от приятелите си

Най-сигурният признак, че си се отдалечила от тях. Особено ако преди често си получавала съобщения с безмислено съдържание. Нищо не може да те усмихне така, както глупав sms от приятел или обаждане, в което да говорите един час за това колко е напълняла шефката ти. Ако телефонът ти е замлъкнал, вероятно има причина за това...

Коментирай »
Още по темата
Мит или реалност: Прави ли ни бракът по-щастливи и по-здрави? Мит или реалност: Прави ли ни бракът по-щастливи и по-здрави?
Защо хората остават заедно, дори да не са щастливи Защо хората остават заедно, дори да не са щастливи
Най-разпространените причини за скандал с гаджето и как да го избегнем Най-разпространените причини за скандал с гаджето и как да го избегнем
Най-добрият ми приятел е гаджето ми Най-добрият ми приятел е гаджето ми
За ползите от НЕсериозната връзка За ползите от НЕсериозната връзка
Трябва ли да се разделите? Трябва ли да се разделите?
Кога ставаш "досадното гадже"? Кога ставаш "досадното гадже"?
Забраните в сериозната връзка Забраните в сериозната връзка
Препоръчваме още
Маринара и доматен сос - каква е разликата? Маринара и доматен сос - каква е разликата?
Защо се плезим, когато се концентрираме? Защо се плезим, когато се концентрираме?
Всичко или нищо: 10 ситуации, в които си струва да сме смели Всичко или нищо: 10 ситуации, в които си струва да сме смели
Защо мъжете винаги си тръгват? Защо мъжете винаги си тръгват?
Да обикнеш Париж... не заради туристическите брошури Да обикнеш Париж... не заради туристическите брошури
ТЕСТ: Добър готвач ли си? ТЕСТ: Добър готвач ли си?
Мъжете мразят такива жени Мъжете мразят такива жени
ТЕСТ: Готова ли си да бъдеш майка? ТЕСТ: Готова ли си да бъдеш майка?
„Отвлечена“ дава началото на нова кървава поредица в духа на „Мълчанието на агнетата“ „Отвлечена“ дава началото на нова кървава поредица в духа на „Мълчанието на агнетата“
12 по-различни новогодишни обещания, които да си дадеш… и да изпълниш 12 по-различни новогодишни обещания, които да си дадеш… и да изпълниш
Наистина ли се влюбваме в определен тип мъже? Наистина ли се влюбваме в определен тип мъже?
„Клитемнестра“ нa Костанца Касати преобръща мита за една от най-криворазбраните жени в гръцката митология (предложение за четене) „Клитемнестра“ нa Костанца Касати преобръща мита за една от най-криворазбраните жени в гръцката митология (предложение за четене)
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби